iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Synchronisatie e-mail op iphone en op de pc (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/29831-synchronisatie-e-mail-op-iphone-op-de-pc.html)

Sophie* 06-02-09 20:51

Synchronisatie e-mail op iphone en op de pc
 
Hoi,

Ik heb een probleem waarop ik het antwoord nog niet precies kan vinden in dit forum, vandaar een nieuw topic. Ik heb een hotmail account en ik wil dat wanneer ik een mailtje op mijn iphone lees, ik deze ook al op de pc heb gelezen zeg maar. Niet dat er staat: 2 nieuwe berichten, terwijl ik die allang gelezen heb. Ik ben er na zoeken op dit forum achter gekomen dat dit komt door POP3, en dat je dit probleem met IMAP niet hebt? Zoja, hoe kan ik dit veranderen bij de instellingen op mn iphone? Ik kan namelijk niet kiezen of ik pop3 wil of imap, maar ik kan pop3.live.nl wel wijzigen. Als ik er dan echter imap.live.nl neerzet dan herkent hij mn e-mail niet meer dus dat klopt niet. Iemand de oplossing?

Dan heb ik nog een ander probleem, al mijn msn contacten zijn weg. Dit is door het herstellen of synchroniseren van de iphone gekomen, maar wat kan ik doen om ze terug te krijgen? Bij opties en dan privacy in msn zie ik alle e-mailadressen wel staan, maar heb geen idee hoe ze weer echt in mn msn terug kunnen komen.

Bedankt :)

Sophie* 09-02-09 18:54

Iemand het antwoord?? :rolleyes:

DouweM 09-02-09 19:37

IMAP doet inderdaad wat jij wilt, maar dit werkt alleen als de server dit ondersteunt, en dat doet de Hotmail-server niet. Je kunt wel gebruik maken van 'tussen-server' IzyMail.com. Hier kun je een account aanmaken, en dan kun je volgens mij wel gebruik maken van Hotmail via IMAP.

joblamie 09-02-09 21:00

1. Gmail account aanmaken
2. Je Hotmail door Gmail laten leegpoppen
3. Op je iPhone je Gmail instellen
4. Als afzenderadres je hotmail instellen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:03.