iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Verwijderde smsjes terug halen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/30220-verwijderde-smsjes-terug-halen.html)

marc78 14-02-09 13:52

Verwijderde smsjes terug halen
 
Hallo
Ik heb een Iphone 3g met de laatste firmware erop. Nu heb ik het volgende probleem.
Ik loop me suf te zoeken maar kan nergens een goed antwoord vinden. Ik heb smsjes verwijderd..en die wil ik graag terug halen. Ik heb geprobeerd het te doen via reservekopie terugzetten echter een deel van de smsjes is tussen 2 synchronisaties binnen gekomen of te wel gewist voordat er een backup op itunes van gemaakt was. Nu lees ik op engelse sites dat dat niets uit maakt, want smsjes kan je nooit geheel verwijderen ze blijven altijd in een bepaalde directory staan op je iphone. Echter ik kan die directory niet vinden ik zou niet eens weten waar ik dat kan vinden/zoeken en moet intikken. In welke menu je moet zoeken etc. Kan iemand mij hier misschien helpen? Er was ooit een programma voor dat dat kon maar die is er niet meer. Het schijnt dat het ook kan met mobilestudio maar kan dat nergens teruglezen. Wie heeft er raad?

bako 14-02-09 15:12

het kan best zijn dat ze ergens blijfen staan maar je heb natuurlijk ge update dus dan zijn ze waarschijnlijk wel verwijdert
ik denk niet dat jij je smsjes nog terug kan krijgen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:54.