iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Moeilijkheden herstelling iPhone 1G USA (met garantie) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/30978-moeilijkheden-herstelling-iphone-1g-usa-garantie.html)

Jensengels 04-03-09 00:24

Moeilijkheden herstelling iPhone 1G USA (met garantie)
 
Ik heb mijn iPhone 1g vorig jaar april in amerika gekocht. sinds deze zomer doet de touch-screen van mijn iPhone het plots niet meer, alhoewel ik nog beeld heb. maarja. dus ik ga naar een apple store in Belgie en die zeggen dat ze die hier niet kunnen maken en dat ik eventueel naar de klantendienst van apple moet bellen in Amerika, het land waar hij van komt. zo gezegd zo gedaan bel ik met die klantendienst, die me wel 8keer doorverbinden en wel 20min aan de lijn houden (wat wel wat kost). uiteindelijk zeggen ze dat ik de iPhone moet verzenden naar een persoon die ik ken in Amerika die hem dan binnen brengt bij een apple store. nu heb ik de iphone verstuurd naar Amerika. en zeggen ze dat ze een geactiveerde sim-kaart van AT&T nodig hebben om de herstelling te doen. mijn vraag nu: ik heb deze iPhone in Amerika gekocht en met software geunlocked zodat deze in belgie kan werken. is er geen goede legale reden die ik aan apple in amerika kan geven zodat mijn iPhone toch hersteld kan worden, aangzien mijn probleem te maken heeft met de hardware en niets met de software. (ik heb de iPhone voor het versturen naar Amerika geüpdatet naar de nieuwste versie zonder unlock of jailbreak te hebben uitgevoerd)

Mvg Jens

King1987 04-03-09 00:31

Er zijn meer dan genoeg bedrijven die de 1e gen iPhone kunnen repareren, tegen schappelijke tarieven. Kijk eens rond op het forum! (al gaat dat niet onder garantie ;))

Tevens je topic verplaatst naar Ervaringen

Jensengels 04-03-09 10:59

Jepp, klopt maar ik heb zopas gemaild met fixsupport en die rekenen 189euro voor een nieuw scherm, en dat vind ik toch wel te veel voor een (oude)1st gen iphone waarvan al bijna een 3de opvolger van is(geen iPhone 3g). of zijn er nog goedkopere bedrijven dat ik nog niet weet?

King1987 04-03-09 11:00

Sparc electronics, kost uit mn hoofd 150

Jensengels 04-03-09 11:03

ok, bedankt. ik zal daar eens horen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:20.