iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Connection Refused in Iphone Tunnel (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/31172-connection-refused-iphone-tunnel.html)

Pieleplint 08-03-09 12:54

Connection Refused in Iphone Tunnel
 
Ik kan maar niet in mijn Iphone komen. Mij Phone is gejailbreaked, ik heb all sources ge´nstaleerd. Daarbij is ook openssh ge´nstaleerd. Ik gebruik de standaad inloggegevens, die weer gegeven worden. Het is mij wel enkele keren gelukt om in te loggen. Ik gebruik Iphone tunnel om in mijn Iphone te komen.

Ik wil tevens mijn partitie veranderen, daardat ik steeds een melding krijg dat mijn phone vol zit.

En ik wil een file aan passen.

Wie weet raad? Ik heb al gezocht maar kon niet een passend antwoord vinden.

Thnx

ButcherJF 08-03-09 15:09

Installeer BossTool om je Fonts te verplaatsen, dat scheelt een boel ruimte.
En om in je iPhone te geraken is WinSCP (i.c.m. openSSH) een goede manier. Denk er wel om openSSH (via SBSettings en/of BossPrefs, beide via Cydia te installeren) uit te zetten nadien, of om de username en het password voor openSSH te veranderen. Zoek desnoods even op het forum op WinSCP voor wat meer info.

Pieleplint 08-03-09 15:26

Dit is eigenlijk niet helemaal het juiste antwoord op mijn vraag.

Om extra ruimte te creeeren heb ik uit:

/System/Library/TextInput

Alle andere landen dan Engeland en NLD uit mijn Iphone gedeleet. Mijn usage is nu voor 65% vol, daarvoor 98%. Dus dit is zo goed als opgelost. Ik zou graag nog wel een grotere Partitie willen.

Echter kom ik wel in mijn Iphone met een ander programma, maar daarmee kan ik de schrijf rechten van een file niet aanpassen.

Dit kan ik wel doen met WinSCP. Zoals je had opgemerkt, had ik idd open SSH ge´nstalleerd. Maar krijg de in de titel vernoemende foutcode in WinSC.

Dus even ter verduidelijking: ik krijg dus de foutcode in WinSCPen kan met dit programma niet in mijn Iphone komen. Mijn excuus als mijn vraag wat onduidelijke was de eerste keer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:34.