iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Perongeluk SMS verwijderd, wil ze graag terugzetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/31212-perongeluk-sms-verwijderd-wil-graag-terugzetten.html)

markvangils 09-03-09 15:06

Perongeluk SMS verwijderd, wil ze graag terugzetten
 
Hey,

Ik heb op internet gelezen dat er een mogelijkheid bestaat om verwijderde smsjes terug te zetten. In sms.db staan alle smsjes van ongeveer een maand opgeslagen, ook nog als ze 'verwijderd' zijn. Ik heb al eens vaker gehad dat ik per ongeluk een hele conversatie heb gewist, maar nu heb ik er een helemaal gewist van iemand die ik regelmatig sms (gemiddeld 1 keer per dag ongeveer), en waarvan ik erg graag de oude smsjes weer terug zou willen lezen.

Heeft iemand hier een suggestie wat ik kan doen? Mijn iPhone backup loopt terug tot 17-02 dus daar heb ik helaas niet zo veel aan. Ik las op internet dat Apple telefonisch ja heeft gezegd op de vraag of je verwijderde smsjes terug zou kunnen zetten, maar hoe je dat doet hebben ze niet prijsgegeven.

Iemand hier een ideetje?

Bomans 09-03-09 15:22

Misschien ben je hier al wat mee?

markvangils 09-03-09 15:26

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Bomans (Bericht 264599)
Misschien ben je hier al wat mee?

Ik was al langs die website gekomen, en ze hebben het over het herstellen van een iPhone backup. Dit zou betekenen dat ik alle smsjes tussen vandaag en 17-02 zou zijn kwijtgeraakt, en dat is ook weer niet mijn bedoeling.

Ik heb sms.db geopent met kladblok, en daar zie ik alle verwijderde berichten (tussen allerlei vreemde tekens) nog gewoon tussen staan. Maar als ik hem open met SQLite, dan zie ik weer alleen de berichten die ik niet heb verwijderd.

Zelfs apple heeft dus al gezegd dat de smsjes wel degelijk kunnen worden teruggehaald, en ik denk op een moeilijke manier :p


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:35.