iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wisselgesprek en Callforwarding werkt niet meer na upgrade van 1.1.4 naar 2.2.1 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/31258-wisselgesprek-callforwarding-werkt-niet-meer-na-upgrade-1-1-4-naar-2-2-1-a.html)

C.44 10-03-09 12:53

Wisselgesprek en Callforwarding werkt niet meer na upgrade van 1.1.4 naar 2.2.1
 
Afgelopen weekend heb ik eindelijk de upgrade naar 2.2.1 gedaan. Sindsdien heb ik me suf gezocht naar een oplossing voor een probleem dat ik met 1.1.4 niet had.

Iedere keer als ik een nummer bel krijg ik de melding dat nummers worden geforward. Leuk... irritant en oplosbaar met een plist edit. Alleen geen idee hoe ik die plist moet bewerken.

Buiten dat werkt ineens mijn wisselgesprek niet meer. Als ik bij Settings > Phone > Call Waiting op On zet gaat dat opzich goed. Maar als ik settings verlaat en dan weer terug settings in ga, door naar phone en call waiting ga bekijken staat die weer vrolijk op Off.

Mijn iPhone is frans en door de franse Orange toendertijd unlocked. Ik heb dus zelf geen unlock meer hoeven uit te voeren. Wel heb ik een jailbreak uitgevoerd. Is verder bij mijn weten ook gewoon verlopen zoals het hoort.

Iemand een idee waar ik dit moet of kan zoeken ?

ControlSje 10-03-09 21:05

Lijkt op een rechten probleem. Je zou de "Fix User Dir Permissions" van BossPrefs kunnen proberen. Ik heb overigens ook een jailbreak uitgevoerd (met QuickPWN) maar ik heb het probleem niet, dus kan niet testen of dit ook daadwerkelijk het probleem verhelpt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:29.