iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Certificaat ongeldig (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/31895-certificaat-ongeldig.html)

christclijsen 23-03-09 13:09

Certificaat ongeldig
 
Hoi,

ik probeer op mijn iPhone 3G mijn e-mail op te halen, en als ik de account gegevens invul krijg ik steeds de melding "Veilige verbinding mislukt. Het certificaat voor 'info@christclijsen.nl' is mogelijk ongeldig".

Ik heb zowel via IMAP als via POP3 geprobeerd, maar ik krijg het maar niet werkend. Ook na zoeken op internet/dit forum kwam ik geen duidelijke oplossing tegen. Weet iemand waar dit aan kan liggen? Mijn e-mail account heb ik via WebReus Webhosting - Web hosting en Domein registratie bij mijn site gekregen, en ik het werkt met Horde (?), ik haal mijn mail altijd op op webmail.christclijsen.nl

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

Gr Christ

christclijsen 26-03-09 10:03

Niemand die mij kan helpen..? Ik heb al veel op Google gezocht, en de zoekfunctie hier op het forum ook al veel gebruikt maar niks kunnen vinden.. Ik hoop dat er toch iemand is die me kan helpen!

iScorpio 26-03-09 10:52

Als je eens begint met te vertellen via welke provider je belt, via welke internet provider je mail probeert te versturen en op te halen en als laatste je mail instellingen op de iPhone.

christclijsen 26-03-09 11:02

Sorry, ik bel via T-Mobile (ik heb een gewone, originele iPhone 3G 8GB via T-Mobile), ik heb mijn e-mail account via mijn eigen website, en als ik mijn e-mail via de webmail open gebruikt hij daar Horde (?) voor. Op mijn iPhone heb ik (nog) geen instellingen aan kunnen passen, omdat ik geen e-mail account ingevuld heb en je kunt pas instellingen aanpassen als je dat gedaan hebt. Het enige dat ik aan kan passen is hoeveel berichten ik wil zien, hoeveel regels ik per bericht in de voorvertoning wil zien, de minimale tekstgrootte, aan/kopie label, vraag bij verwijderen, blinde kopie naar mij en handtekening. Dit heeft (neem ik aan) allemaal niks te maken met instellingen voor mijn e-mail account, vandaar dat ik het allemaal op standaard heb laten staan.

christclijsen 27-03-09 11:05

Ik heb mijn e-mail nu goed ingesteld op mijn iPhone, ik ben alleen alle mappen die ik gemaakt had op mijn server kwijt. Die heb ik in mijn iPhone wel staan, alleen ik heb dus lang niet alle e-mails meer op mijn webmail. Weet iemand hoe ik dit aan kan passen?

Gr Christ


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:56.