iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone automatisch geluid zachter en power-off (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/32094-iphone-automatisch-geluid-zachter-power-off.html)

NvantHoff 27-03-09 10:37

iPhone automatisch geluid zachter en power-off
 
Om de één of andere mysterieuze reden vind mijn iPhone dat hij het geluid uit moet doen en de poweroff button moet inschakelen.

Effect is dus dat het net lijkt of iemand continue die knop (geluid zachter of power-off) ingedrukt houdt. Dit overruled dus de mogelijkheid mijn geluid weer harder te zetten of überhaupt nog iets te kunnen met die iPhone, omdat die iedere keer word teruggezet naar "slide to power off".
Het gekke is dat het na verloop van tijd weer net zo spontaan over gaat als het is gekomen. En kan ik mijn iPhone 3G weer gewoon gebruiken.

De knoppen zitten niet fysiek in een positie dat ze contact zouden moeten maken. Ik voel duidelijk nog de klik als ik ze indruk. Het lijkt mij dus een softwarematige fout, maar updaten van 2.2 naar 2.2.1 heeft me niet geholpen. Ik heb de klachten pas sinds ik geüpdate heb naar 2.2 van 2.0

Iemand ervaring of een tip hoe dit op te lossen? Het is gewoon een legale iPhone. Hij is wel ge-pwned.

evmw 27-03-09 10:41

In 99% van de gevallen is dit toch een probleempje met het knoppen gedeelte, persoonlijk raad ik je dan ook aan om terug te gaan naar de winkel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:03.