iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   kan inkomend gesprek niet opnemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/32293-inkomend-gesprek-niet-opnemen.html)

lema 31-03-09 11:40

kan inkomend gesprek niet opnemen
 
Sinds enige tijd kan ik inkomende gesprekken van mijn iPhone niet beantwoorden.
Dit gebeurd vooral in de auto. Hij is via bluetooth gekoppeld en wanneer er een inkomend gesprek komt kan normaal het gesprek opnemen via mijn stuurbdiening. Als dat dan niet werkt moet via de slider het gesprek kunnen beantwoorden, maar dan werkt de slider niet, blijft staan. iPhone blijft doorrinkelen totdat de voice mail aanspringt.

Weet iemand een oplossing?

iMario 31-03-09 13:31

1x op de power knop drukken zodat je de beltoon niet meer hoort, vervolgens nog eens op de power knop drukken om de beller naar je voicemail door te sturen.

Maar ik neem aan dat het probleem hier niet mee opgelost is? Je wilt hem graag opnemen? ;-)

lema 31-03-09 21:06

Beste iMario,
Inderdaad, ik wil de telefoon juist opnemen. De doorschakel truck is bekend en hiermee is het probleem niet opgelost. Ik wil vanuit stand-by opnemen, dus beantwoorden via de slider. Maar op dat moment doet de slider niets en kan ik de telefoon dus niet opnemen. Zie dus alleen nummerherkenning en kan wachten dat beller automatisch doorgeschakeld wordt naar de voice mail.

iMario 31-03-09 21:17

Ik heb op het moment ook geen enkel idee, sorry :(. Als ik wat vind laat ik het je weten!

lema 08-04-09 21:46

Volgens mij is het probleem opgelost. Ik had bij die person die mij belde een aparte beltoon toegepast en de beltoon via de synch gedeactiveerd. Ik heb nu weer een werkende beltoon aan het contact toegevoegd en ik kan weer opnemen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:55.