iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apple dockconnector-naar-USB-kabel kapot (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/32315-apple-dockconnector-naar-usb-kabel-kapot.html)

atonba 31-03-09 20:14

Apple dockconnector-naar-USB-kabel kapot
 
Gisteravond ontdekte ik ineens dat mijn USB-kabel bij beide stekkerkopjes kapot was. Het witte rubber had losgelaten en daardoor kwam de binnenste draad naar buiten. Ik heb de Iphone nog maar een half jaartje en die kabel dus ook. Ik gebruik hem wel vaak, want de Iphone heeft zo'n batterij van niks, maar er echt geen rare dingen mee gedaan. Ik vandaag naar T-mobile gegaan met de gedachte dat ze me zo een nieuwe kabel mee zouden geven... nee hoor, gaan ze die kabel opsturen ter reparatie!!! Dan vraag ik je... wat een k*T-service zeg. Zo'n kabel kost 15 euro, dan zorg je als T-mobile shop er toch voor dat je een paar van die USB-kabels hebt... Wat een sloom gedoe man.
Op mijn vraag hoe ik in de tussentijd mijn Iphone moet opladen (om de 7 uur moet dat ding aan het infuus, dat ding gebruik ik intensief en dan is die batterij echt binnen no-time leeg, enige minpunt van de Iphone...). Antwoordde die muts achter de balie dat ik een nieuwe kon kopen bij de Macwinkel!!! Ze meende het nog serieus ook... Maar goed, aangezien ik echt niet zonder Iphone meer kan, toch maar een nieuwe gekocht en die kapotte laten opsturen ter reparatie. Heb ik er straks dus 2, maar ja, kan ik er 1 op mijn werk laten.
Ik ben maar niet over de haarscheurtjes begonnen die in mijn Iphone zijn gekomen, zullen ze ook wel weer zo'n briljant klantgericht antwoord op geven. Echt de service, klantgerichtheid en snelheid van Tmobile... It sucks!!!

bako 02-04-09 00:14

Ja bij mij is mijn kabeltje ook een beetje stuk (het rubber zelfde als jij)
Maar ik heb nog een oud ipod kabeltje.
Toch ga ik een nieuwe kopen :rolleyes: :p

iMario 02-04-09 00:51

Verplaatst naar Problemen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.