iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Dubbele iconen voor applicaties mogelijk? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/32609-dubbele-iconen-voor-applicaties-mogelijk.html)

Rawish 07-04-09 21:18

Dubbele iconen voor applicaties mogelijk?
 
Ik had een vraagje, weet iemand of er een manier is om dubbele iconen aan te maken voor een bepaalde applicatie? Zodat je hetzelfde programma op bijvoorbeeld je 1e en je 4e (of welke andere combinatie dan ook) op je SB zou kunnen plaatsen?
Zou heel mooi zijn als het kan!

iMario 07-04-09 21:20

Nee, niet mogelijk. Misschien als je de app er met een andere naam inzet, dan wel.

Rawish 07-04-09 23:29

Hmm ok, enig idee hoe ik dat doe met een cydia applicatie?

EDIT: Zal ff verduidelijken wat ik precies van plan ben trouwens. Wil meerdere springjumps iconen voor op elke pagina om te gebruiken icm iNav. Dan heeft die tekst aan de linkerkant ook nog een beetje nut en ben je ook meteen van die webclips af waar iedereen die er geen verstand van heeft steeds op klikt :P.
Krijg het ondertussen wel voor elkaar mn iconen te verdubbelen door het eerste jumpicoon een andere naam te geven en dan te respringen alleen werkt het 'nieuwe' springjumps icoon dan ineens als webclip :S. Ook als ik het icoon met nieuwe naam laat staan en vervolgens weer een applicatie toevoeg met de oude naam.
Iemand die er meer verstand van heeft en me ermee kan helpen? Zou zo tof zijn namelijk (h)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:44.