iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Camera (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/33260-camera.html)

Benjii 23-04-09 13:47

Camera
 
Inmiddels maak ik alweer geruime tijd met veel plezier gebruik van mijn I-phone, tot vorige week. De batterij was leeg en uiteindelijk ging het toestel uit. Na een paar uur was ik weer in de gelegenheid om het toestel aan de lading te leggen en dat dus gedaan. Na het opstarten viel al direct op dat de layout van het screen veranderd was. Alle icoontjes stonden op andere plaatsten. Als toppunt is ook het icoon van camera verdwenen. Op geen enkele andere manier kan ik de camera nu gebruiken.

Ook snuffelen op internet heeft nog geen oplossing opgeleverd. Heeft iemand hier toevallig het zelfde probleem en hoe heb je dat toen opgelost, of heb je wellicht een idee waar ik de oplossing vandaan kan halen.

Bij zowel de T-mobile shop als de Mac store kwamen ze niet verder dan de mededeling, 'goh dat is vervelend' maar die conclusie had ik zelf ook al getrokken.

Alvast bedankt voor de hulp.

bako 23-04-09 14:44

Ga eens naar instellingen/ algemeen/ stel opnieuw in,
Doe dan herstel beginscherm indeling.

Even voor de zekerheid, je hebt geen jailbreak?

Benjii 23-04-09 18:13

Thanks, het is weer geregeld. Wat raar dat ik zelf nog niet op deze handeling was gekomen. Helemaal vreemd dat ze me in de macstore niet verder konden helpen. Maar goed het is allemaal weer zoals het hoort.

Bedankt en prettig weekend


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:46.