iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   digital camera driver iphone xp (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/33311-digital-camera-driver-iphone-xp.html)

yemo 24-04-09 17:55

digital camera driver iphone xp
 
1 Bijlage(n)
kan iemand me helpen met het volgende probleem? sinds gisteren heb ik een volledig nieuwe harde schijf met een nieuwe clean install van windows xp. ik installeer meteen itunes. en sluit mijn iphone aan maar dit is het gevolg. ik kan alles in itunes doen (in tegenstelling tot de meesten die ooit een driver probleem hadden met iphone) maar buiten itunes herkent xp mijn iphone niet meer als digital camera wat hij wel kon voor mijn clean install. het was gemakkelijk om foto's van iphone naar pc te kopiŽren. In apparaatbeheer zie ik het volgende. maar wanneer ik stuurprogramma's probeer bij te werken vind hij niks. bemerk dat apple mobile device usb driver wel ok is. daarin zitten usbaapl.sys en usbaaplrc.dll als stuurprogrammagegevens. kent iemand dit probleem of zijn jullie zo vriendelijk om es bij jullie te gaan kijken hoe het er uit ziet en welk ander stuurprogramma er bij jullie staat indien het wel werkt ? mvg Yemo

Modbreak:
Voeg je foto de volgende keer toe als bijlage, of post foto's in een kleiner formaat.Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:59.