iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Barstjes in behuizing en oordopjes werken niet meer goed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/33989-barstjes-behuizing-oordopjes-werken-niet-meer-goed.html)

matsoft 11-05-09 00:31

Barstjes in behuizing en oordopjes werken niet meer goed
 
Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met mijn iPhone 3G van T-Mobile.
Al een geruime tijd heb ik last van barstjes in de behuizing van mijn iPhone. Maar sinds gisteren is er een stukje plastic afgebroken bij de Mute-knop van de iPhone en dat stukje is in de iPhone gevallen waardoor de knop niet maar wilde bewegen.

Nu is het me vandaag gelukt om het stukje voorzichtig uit de iPhone te halen.
Alleen nu is er weer een probleem bij gekomen. Als ik de oordopjes van de iPhone in de telefoon doe, komt er gewoon geluid uit, maar werkt het knopje op de oordopjes niet meer. Ik kan dus niet meer naar een volgend nummer springen of een gesprek beŽindigen via de oordopjes. Als ik de oordopjes in een andere iPhone doe, gaan deze er veel dieper in de telefoon en werken de oordopjes wel. Het moet dus aan mijn iPhone liggen.

Ik ben naar de T-Mobile winkel geweest en gevraagd of ze dit kunnen maken binnen de garantie. De medewerker vertelde mij dat dat het helaas niet kon, omdat deze barstjes waarschijnlijk niet een productie fout is. Hij kan de iPhone opsturen voor reparatie en dan kijken ze daar of het misschien toch onder garantie valt.

Nu ben ik altijd erg zuinig met mijn iPhone (ja, dat kan iedereen natuurlijk zeggen) en nu is mijn vraag wat ik kan doen.
Hoe duur is het om een nieuwe achterkant op de iPhone te zetten, kan ik beter een nieuwe iPhone kopen of toch maar voor reparatie opsturen? En hoe zou ik het probleem met de oordopjes op kunnen lossen? Wie kan mij advies geven of helpen??

Alvast bedankt want ik baal er behoorlijk van!! Ik heb de telefoon niet verzekerd bij T-Mobile (nu heb ik er wel erg veel spijt van :( )

Groeten,
MatSoft

Destiny 11-05-09 09:21

Een originele achterkant zit zo rond 100 euro. Je kunt ook even wachten totdat de nieuwe iPhone uit is

matsoft 11-05-09 23:25

Bedankt voor de reactie!

Nu heb ik gelezen dat je de iPhone ook via iPod-Service.nl kan laten repareren. Heeft iemand hier ervaring mee??

Destiny 11-05-09 23:39

Genoeg mensen ;)
Gebruik de zoekfunctie maar eens. Zullen genoeg hits zijn.

Timmeh_ 12-05-09 11:29

Je kan ook bij Instellingen instellen dat als je 2x de home-button indrukt, je een pop-up krijgt waarmee je naar het volgende nummer kan gaan..
Geen geweldige oplossing, maar je moet toch wat.. ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:25.