iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geluid uit knop gaat aan tijdens bellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/34140-geluid-knop-gaat-tijdens-bellen.html)

beeldbuis 14-05-09 09:21

Geluid uit knop gaat aan tijdens bellen
 
Na allerlei problemen te hebben gehad met mijn oude iphone kreeg ik van Tmobile een nieuwe. Helaas zijn de problemen daarmee niet gestopt??!! Wat er gebeurd is dat bijna bij elk gesprek tijdens het bellen het geluid op eens weg is. Als ik dan op mijn scherm kijk dan staat de geluid uit knop aan. Nou mag er best een paaar kilo af maar mijn wangen en hoofd hebben echt een normale omvang. Ook gebeurd het zo nu en dan dat ik tijdens het bellen opeens een volstrekt ander contact uit mijn lijst aan de lijn heb. Geen idee hoe dat kan. Herkent iemand dit en is er een oplossing voor??

Groet Caro :confused:

Miguelb 14-05-09 10:08

Zodra je aan het bellen bent met je iphone en hem dicht tegen je oor heb, gaat het scherm dan uit? Dit is ook te controleren door je hand even op de lichtsensoren te plaatsen (deze zitten links naast waar er geluid uit komt als je belt, je speaker). Het kan zijn dat deze defect zijn waardoor je gewoon 'knoppen' in kan drukken onder het bellen.

beeldbuis 14-05-09 15:42

Bedankt voor je reactie. Als ik de tjek doe dan gaat het scherm wel uit maar als ik op mijn telefoon kijk als het geluid weer eens uitvalt dan kan ik het scherm wel zien??
??? Heeft iemand dit probleem eerder gehoord?

groet caro

evmw 14-05-09 15:48

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door beeldbuis (Bericht 286491)
Als ik de tjek doe...

Sorry, wat bedoel je hier mee?

edit, oh je bedoelt zeker 'check'

Miguelb 14-05-09 15:52

deze sensoren zorgen ervoor dat het scherm wordt geregeld. Is het donker, dan gaat het scherm uit (dit is het geval als je hem tegen je oor aan heb). Zodra je even onder het bellen naar je scherm kijkt valt er licht op en gaat het scherm weer aan. Normaal gesproken kan je dus niks indrukken als je je iphone tegen je oor aan heb. Denk dat het iets anders is dus, dan de sensoren.

ButcherJF 14-05-09 16:32

Je hebt niet toevallig de backup van je ouwe iPhone op je nieuwe gezet -en daarmee ook het oude probleem?

beeldbuis 14-05-09 16:47

Bedoel je al mijn oude gegevens (contacten enzo) Ja die heb ik er wel op gezet. Maar het probleem is niet hetzelfde als waarvoor ik een nieuwe kreeg.
groet Caro


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:21.