iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wit scherm - winterboard - na bellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/34605-wit-scherm-winterboard-na-bellen.html)

Soulplayer 26-05-09 18:30

Wit scherm - winterboard - na bellen
 
Goeiedag iedereen,

mijn iphone heeft een raar probleempje: als ik bel en ophang dan schiet mijn dashboard naar een witte kleur. Gelukkig heb ik ipodpop geinstalleerd en via dit geraak ik dan in mijn ipod. Als ik dan terug op de home knop duw, vlieg ik terug naar mijn dashboard en is het witte scherm weg. Het is alsof er een witte schijn voor het dashboard komt te staan.

Nu zijn er de laatste tijd nog al wat updates geweest van zowel supreme preferences en backgrounder, ... Zijn er mensen die weten met wat het te maken zou hebben? Ik wil mijn iphone niet te snel repairen want dan ben ik alles kwijt van cydia en dat is minder leuk. Maar als niemand ideeŽn heeft, zal er niets anders opzitten.

alvast bedankt,
Sander

Soulplayer 27-05-09 17:06

Niemand die mij kan helpen? Ik denk dat het met CallMe heeft te maken. Als ik namelijk bel vanuit de gewone app, is er geen probleem. Heel bizar allemaal.

kai824 27-05-09 19:50

je bedoelt SpringBoard instead DashBoard
of heeft de iPhone ook een functie die ik niet kenXD

Soulplayer 28-05-09 11:24

ja inderdaad, sprinboard. Sorry ben niet zo mee met al de namen, hij staat nog vrij op default naast Callme en sommige andere tweaks.

Heb het getest en het is idd CallMe (app om foto's van mensen op springboard te zetten om te bellen). Nog mensen met dit probleem?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.