iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Is er al een uitzendinggemist mod voor de iPhone? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3477-uitzendinggemist-mod-voor-de-iphone.html)

jgrietveld 10-12-07 00:35

Is er al een uitzendinggemist mod voor de iPhone?
 
Is er al een uitzendinggemist applicatie voor de iPhone? Volgens mij moet het niet heel moeilijk zijn om de youtube applicatie zo aan te passen dat je er uitzendinggemist.nl filmpjes mee kunt kijken. Ik er al iemand op dit geweldige idee gekomen en zo ja, wat moet ik dan doen? En anders hoop ik iemand op ideeen gebracht te hebben hiermee.

Groeten Jerry

metck 10-12-07 01:05

[flauw][email protected] al geprobeerd[/flauw] ;)

Ik denk dat het moeilijk gaat worden. De omroepen zullen hun uiterste best om, vanuit copyright overwegingen, te voorkomen dat de streams te makkelijk beschikbaar komen. Vandaar ook de eigen mediaspeler.

jgrietveld 10-12-07 13:10

Voor de omgebouwde xbox is er een xbox media center en hierop is een uitzendinggemist applicatie gemaakt waarmee gewoon een overzicht kan worden opgevraagd van alle programma's en vervolgens full screen worden afgespeeld. De mogelijkheid is er dus, jammergenoeg mis ik de kennis.

StephSands 10-12-07 13:26

De streams van uitzendinggemist kan je gewoon knippen/plakken in je eigen media player (WMS/BSplayer heb ik uitgeprobeerd)... dit ging zelfs beter met afspelen, o.a. geen hickups/buffer tijden midden in het stuk
Dus het zou wel kunnen...

kingster 10-12-07 13:59

Is het niet zo dat de iphone alleen reguliere quicktime codecs heeft. Volgens mij zijn ze bij uitzending gemist heel anders gecodeerd. Die players die je net aangeeft zijn volgens mij "alles vreters".

StephSands 10-12-07 14:27

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door kingster (Bericht 25963)
Is het niet zo dat de iphone alleen reguliere quicktime codecs heeft. Volgens mij zijn ze bij uitzending gemist heel anders gecodeerd. Die players die je net aangeeft zijn volgens mij "alles vreters".

heb je wel een punt, de streams van uitzendinggemist zijn voor WMP bedoeldt...
wellicht dat de "nieuwe" applicatie hier wel rekening mee kan houden?
we zijn tenslotte niet gebonden aan quicktime puur omdat de iPhone van Apple is lijkt mij..

kingster 10-12-07 14:36

Oeiii.... nou als je het me eerlijk vraagt... Ik denk dus wel dat we gebonden zijn aan Quicktime omdat je iPhone van Apple is. Sterker nog. Alle windows codecs op de mac zijn third-party aplicaties.

In principe zou je dan moeten wachten totdat er een soort van flip-4-mac (wmv codecs voor de mac) wordt uitgebracht voor de iPhone. Hou er wel rekening mee dat je accu dan in no time leeg is. Ingewikkelde codecs zijn echt stroom-vreters. Denk dus niet dat dat zo snel zal gaan komen.

metck 10-12-07 23:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door kingster (Bericht 25976)
Denk dus niet dat dat zo snel zal gaan komen.

Tenzij de publieke omroep niet zo spastisch omgaat met de bescherming van 'onze' programma's en ze gewoon downloadbaar of streambaar beschikbaar stelt in mov / mp4 / wmv / avi (of zo).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:33.