iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Microfoon en knopje op de hoodtelefoon doen het niet meer?!?! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3511-microfoon-knopje-op-de-hoodtelefoon-doen-niet-meer.html)

mjay 10-12-07 20:53

Microfoon en knopje op de hoodtelefoon doen het niet meer?!?!
 
Ik merkte gisteren op dat het knopje op de hoofdtelefoon niet meer werkte toen ik een track op pauze wilde zetten, ik had niet door dat de microfoon ook niet meer werkte. Daar kwam ik vandaag achter omdat iemand mij belde en hij mij niet hoorde. Nou vraag ik mij af of dit een software probleem zou kunnen zijn, ik vraag dit om de volgende reden.
Ik heb de mic. getest met vNotes en dat werkte ook niet. Wat ik wel vreemd vond is dat na het indrukken van het knopje op de mic. en stoppen van de opname in vNotes de iPhone crashed en reboot, dit gebeurd niet als het knopje niet indruk. Dus het knopje schijnt dus nog wel iets te doen.

Ik weet niet wanneer mijn hoofdtelefoon voor het laatst gewerkt heeft, dit zou makkelijk nog op FW 1.1.1 geweest kunnen zijn. Deze week zal ik proberen om ergens anders een hoofdtelefoon te lenen en kijken of die wel werkt op FW 1.1.2.

stephenvis 10-12-07 20:56

probeer de headset er een paar keer in en uit te halen.

mjay 10-12-07 21:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door stephenvis (Bericht 26153)
probeer de headset er een paar keer in en uit te halen.

Dat is 1 van de eerste dingen die ik heb geprobeerd, ik had op een aantal andere fora gelezen dat dit wel eens hielp bij een probleem waarbij het geluid wegvalt. Bij mij blijft het geluid gewoon hoorbaar door de hoofdtelefoon maar het knopje en de mic. werken nog steeds niet.

KidCajn 18-06-09 21:37

Ik heb exact hetzelfde..Al een oplossing?

evmw 18-06-09 21:55

Die headsets zijn van belabberde kwaliteit, zal me dus niets verbazen als er iets beschadigd is.

KidCajn 18-06-09 22:02

Het is zeker weten niet de headphone...want die doet het wel op andere iPhones..
Heb een beetje verder gekeken, maar dit probleem komt vaker voor...meestal pluisjes..Helaas, in mijn geval betreft het een nieuwe iPhone..dus waarschijnlijk ben ik hem direct weer een aantal weken kwijt...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:15.