iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Baco en iPhone gaan niet samen :( (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/35460-baco-iphone-gaan-niet-samen.html)

Tranzy 13-06-09 14:53

Baco en iPhone gaan niet samen :(
 
Tijdens een feestje gisteravond/vanmorgen is er een glas baco vol over mijn iphone gegaan. Pakte hem direct op en afgedroogd. Helaas kom ik net tot de ontdekking dat mijn geluid foetsie is.

Het is een via MP gekochte simlockvrij toestel. Dus weet niet goed wat ik ermee aanmoet. Advies gerne. :(.

Edit: kom er net achter dat ik wel geluid via mijn headset krijg. Ook krijg ik geluid uit de iphone als ik een beltoon kies maar iets anders niet..bijvoorbeeld via een app of mp3.

libia 13-06-09 15:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Tranzy (Bericht 295384)
Tijdens een feestje gisteravond/vanmorgen is er een glas baco vol over mijn iphone gegaan. Pakte hem direct op en afgedroogd. Helaas kom ik net tot de ontdekking dat mijn geluid foetsie is.

Het is een via MP gekochte simlockvrij toestel. Dus weet niet goed wat ik ermee aanmoet. Advies gerne. :(.

Edit: kom er net achter dat ik wel geluid via mijn headset krijg. Ook krijg ik geluid uit de iphone als ik een beltoon kies maar iets anders niet..bijvoorbeeld via een app of mp3.

dan is waarschijnlijk je speaker kapot, er bestaan bedrijven die iphone reparaties aanbieden, daar zou ik ff langs gaan ;)

evmw 13-06-09 17:18

Klinkt meer als kapotte headset-aansluiting, maar in ieder geval gebruik even zoekfunctie op forum voor wat bedrijven. Of PM maar even ;)

Tranzy 13-06-09 19:24

Nou dit is heel vreemd. Ik dacht dat er softwarematig iets niet lekker zat omdat de speaker het wel doet als je een beltoon uitzoekt. Dus daar mankeert blijkbaar niets aan. Het is óf wel óf helemaal niet. dus ik dacht slim te zijn en gewoon de firmware 3.0 GM maar een keer er opnieuw overheen te gooien. Kennelijk was het stekkertje aansluiten genoeg om de telefoon weer van geluid te voorzien !!? (was nog niet eens op de pc aangesloten).

misschien toeval? Geen baco maar bugje firmware 3.0?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:29.