iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Google in safari werk niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/35508-google-safari-werk-niet-meer.html)

greydolphin 14-06-09 12:50

Google in safari werk niet meer
 
Hallo zoals al eerder is gemeld, Bij mij doet Google niks meer in het safari menu. Hij staat op zoekmachine google maar hij doet niks.
Ik krijg als ik de Debug console aanzet een foutmelding te zien iets in het HTML script.
Heb dit probleem nu een paar dagen. Heb alle instellingen al terug gezet maar dat hielp niet..

Weet iemand wat ik moet doen

Jaapvdb 14-06-09 13:03

hier ongeveer hetzelfde probleem, als ik via de ingebouwde zoekbalk iets zoek
kom ik op de google page, maar zonder resultaten.

Als ik dan op weergave mode "Klassiek" klik, dan pas krijg ik resultaten te zien.
Hier nu ook sinds een weekje ongeveer.
Vreemd

eyedniels 14-06-09 17:08

Bij mij hetzelfde probleem.
geen idee hoe ik het verhelp.
iemand suggesties?

ButcherJF 14-06-09 18:59

Wellicht je cache eens wissen?

Het ligt iig niet aan Google, werkt hier nl. wel op 3.0 GM.

eyedniels 14-06-09 19:25

heb cache verwijdert enz...
hij geeft aan als ik naar google wil: Google typeError: Null value
idee?
bedankt

greydolphin 15-06-09 09:20

Hopelijk wordt het verholpen door de aankomende 3.0 update...misschien een "herstel" via itunes? heeft iemand dat al geprobeerd?....ik iig nog niet!

Ben nu overigens aangesloten via Wi-Fi en zo te zien nergens last van :S erg vreemd,..lijkt wel of het aan het 3G ligt????

bugmenot1 15-06-09 13:22

Ja, heb er hier ook last van, enkel via 3G of GPRS. Probleem ligt denk ik bij T-Mobile. Heb ze er over gemaild.

Niek_ 15-06-09 13:33

Hier hetzelfde probleem.
Bij het invoeren van een zoekterm in het 'ingebouwde Google-vakje', kom ik op een google pagina terecht zonder dat er gezocht is. Echt surfen naar google.nl en daar een zoekterm invoeren werkt wel.

Net een restore gedaan van m'n iPhone, maar dat heeft helaas niet geholpen.

Enige wat ik verder nog kan melden, was dat het echt van de ene op de andere dag zo was, zonder dat ik echt wijzigingen in m'n iPhone heb aangebracht.

?? Zie nu dat na de restore al m'n programma's verdwenen zijn...what the heck?

Ironis 15-06-09 14:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Niek_ (Bericht 296346)
?? Zie nu dat na de restore al m'n programma's verdwenen zijn...what the heck?

Da's niets nieuws! Dat is altijd zo geweest en word je ook voor gewaarschuwd. Je kan na een restore je instellingen en apps terugzetten van een reservekopie. Als je 'als nieuwe iPhone registreren' hebt geklikt moet je alle apps opnieuw synchroniseren, inderdaad!

Ontopic:
Na een restore nog steeds last van!
Is bij 3G en edge het geval. Wi-Fi weet ik niet, zou zo maar kunnen.

Ik draai overigens 3.0 GM, dus het kan niet aan 2.2.1 liggen. Ik heb al meerdere mensen gehoord met dit probleem, maar ook genoeg die dit probleem niet hebben. Het is wellicht selectief.

Misschien komt het door een applicatie die geinstalleerd is, waar ergens vorige week een update van is geweest? Zoek de verschillen met mensen die het probleem niet hebben ;)

Overigens, als je in het lege zoekresultaat in safari op 'klassieke weerkgave' klikt, of desktop oid, dan krijg je wel een normaal zoekresultaat.

Wellicht toch T-Mobile?

greydolphin 15-06-09 14:27

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Ironis (Bericht 296368)
Ik draai overigens 3.0 GM, dus het kan niet aan 2.2.1 liggen. Ik heb al meerdere mensen gehoord met dit probleem, maar ook genoeg die dit probleem niet hebben. Het is wellicht selectief.

Misschien komt het door een applicatie die geinstalleerd is, waar ergens vorige week een update van is geweest? Zoek de verschillen met mensen die het probleem niet hebben ;)

Overigens, als je in het lege zoekresultaat in safari op 'klassieke weerkgave' klikt, of desktop oid, dan krijg je wel een normaal zoekresultaat.

Wellicht toch T-Mobile?

Bedoel je de UPDATE van software 3.0???? die komt toch over 3 dagen pas uit???? of ben ik nou gek :0 anyway ben nu aan het bellen met T - mobile die begrijpen het ook niet echt hmmmz

ButcherJF 15-06-09 19:12

Opgelost: klik hier.

greydolphin 15-06-09 22:21

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF (Bericht 296550)
Opgelost: klik hier.

Yo geweldig mensen alles doet het weer THNX Iphone fans :D
greeets

Koeienkar 05-07-09 16:12

Ik heb ook een probleem met Google alleen is die van mij anders. Ik kan namelijk niet op de site Google.nl (of .com) komen. Krijg dan gewoon een wit scherm. Maar ik kan wel op een soort andere Google komen via:
http://www.google.nl/m/ig?oe=UTF-8&client=safari&hl=nl


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:17.