iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Zakelijke markt smartphones (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/35657-zakelijke-markt-smartphones.html)

gewoonjapie 16-06-09 16:26

Zakelijke markt smartphones
 
Hallo iPhone-forummers,

Ik ben voor mijn afstudeeropdracht bezig oa de zakelijke smartphone markt in kaart te brengen. Ik heb een tijd zitten googlen, maar krijg geen recente cijfers over wie de grootste spelers zijn in de zakelijke markt.
Heeft iemand die recente cijfers.

Je zou me hier erg mee helpen.

Jasper

evmw 16-06-09 16:30

Voor het gebruik van smartphones lukt het nog wel, maar als je onderscheid gaat maken in zakelijk en zo wordt het lastig want hier wordt bij dergelijke statistieken voor zover ik weet geen rekening mee gehouden. Deze statistieken zijn obv verkopen en bij verkoop is geen onderscheid in zakelijk danwel geen zakelijk.

iScorpio 16-06-09 16:33

@Jasper,

Ik wil je er op wijzen dat je vraag stellen maar 1x hoeft op dit forum. Ik heb daarom je andere topic verwijdert. Probeer hier even rekening mee te houden ;)

gewoonjapie 09-07-09 11:26

Dank voor de reactie, heeft iemand anders wellicht nog een idee waar ik zulke cijfers vandaan zou kunnen halen?? Het enige wat ik vindt, is de wereldwijde verkoopaantallen van de verschillende smartphones of platformen, maar niet van zakelijk.

HELP!!!

Jasper


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:14.