iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Blokeringsknop en trilfunctie kapot! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36032-blokeringsknop-trilfunctie-kapot.html)

kedoesenter 19-06-09 12:03

Blokeringsknop en trilfunctie kapot!
 
hallo,

ik heb vorig jaar in december mij Iphone laten vallen. het scherm was gebarsten. heb hem weggebracht en een nieuwe gekregen. maar nog geen 4 maand later (mei 2009) stopte mijn trilfunctie ermee, en een paar weken later functioneerde de blokeringsknop ook niet meer. ook zit er stof achter het scherm en achter de camera. ik heb hem weggebracht en hij is opgestuurd. nou beweren ze dat het komt omdat ik hem heb laten vallen. maar dat is niet het geval! kosten €352,- en het valt niet onder de garantie wat kan ik hier aan doen.

Met Vriendelijke groet,

evmw 19-06-09 16:19

Laat hem terugkomen en laat hem dan ergens anders repareren. Zoals je al overal, ook op dit forum, kunt vinden is dit tegenwoordig 'normaal' bij dergelijke zaken. Te triest voor woorden, maar je doet er weinig aan.

Chrisl 19-06-09 16:24

Belachelijk als het echt zo is dat hij niet gevallen is, maar hoe kunnen zij bewijzen dat hij daadwerkelijk gevallen is? Heb je schade ergens?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:32.