iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Need for Speed Underground van Iphone verdwenen! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36377-need-for-speed-underground-iphone-verdwenen.html)

HdB 21-06-09 17:44

Need for Speed Underground van Iphone verdwenen!
 
Hallo,

Vanmiddag verdween na gebruik ineens het icoontje van NFSU van mn Iphone. Kon hem nergens meer vinden. Na checken in mn Itunes blijkt dat hij hier onder het kopje Programma's nog steeds gewoon aanwezig is, maar als ik opnieuw synchroniseer pakt ie m niet mee en zet m dus niet opnieuw op mn Iphone..

Iemand enig idee hoe dit komt? En, fijner nog, enig idee hoe ik NFSU weer van mn Itunes op mn Iphone kan krijgen?:)

Thanks!

ArB 21-06-09 17:51

Als de app officieel gekocht hebt dan moet je hem er probleemloos op kunnen zetten. Probeer eens alle apps eraf te halen en er weer op te zetten.

HdB 21-06-09 19:22

Thanks voor je reactie! Heb m officieel gekocht dus daar zal het niet aan liggen.... Heb net je tip opgevolgd oftewel alle apps van mn iphone afgehaald en daarna weer opnieuw gesynchroniseerd... In dat bovenste "meldingsvakje" van Itunes stond op een gegeven moment ook "NFSU installeren" maar na de synchronisatie bleek alles er weer op te staan, behálve NSFU... Niet gelukt dus!

Misschien nog andere opties??
Thanks!

ButcherJF 21-06-09 21:53

Mogelijke oplossingen: eens een andere taal kiezen en weer terug switchen naar NL, of beperkingen aan - en weer uitzetten.

HdB 22-06-09 17:02

Hey, dat werkte!(H) Thanks!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.