iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   bestanden downloaden met safari op iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3655-bestanden-downloaden-safari-op-iphone.html)

roelleke1 14-12-07 00:35

bestanden downloaden met safari op iphone
 
kan iemand mij zeggen hoe ik bestanden kan downloaden met safari op de iphone, is er al een pxl bestand of andere software ervoor? ik zou niet altijd gebruik willen maken van de installer op de iphone, ik heb bijna alle applicaties al gedownload erop en zou graag nieuwe willen downloaden, gelijk bv msn op mijn iphone zonder met een omweg op mijn account te komen. en zo van die andere dingen allemaal

Alvast bedankt.

Michael 14-12-07 09:06

Er is een manier om vanuit safari te downloaden Gebruik de zoekfunctie. Verder is dat niet gemakkelijk omdat je een pakketje moet unzippen Dat doe je vanuit de terminal (te vinden in de installer) die op je iphone staat een een unzip bestandje wat in de installer staat. Maar wat jij wilt gaat niet lukken denk ik Je kan niet msn gaan downloaden op je iphone. Dat is namelijk niet geschikt voor de iphone. Dat is ook de reden dat er een installer is. En als je goed had gelezen op dit forum had je ook geweten dat pxl is opgehouden te bestaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:06.