iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   springboard crash en rebootprobleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36715-springboard-crash-rebootprobleem.html)

JamesIII 23-06-09 21:09

springboard crash en rebootprobleem
 
Gegroet aan allen die mij misschien kunnen helpen.

ik heb een iphone 2g, versie 2.2.1 (5h11) met modemfirmware 04.05.04_g. meer weet ik niet zo goed van wat er nog van firmware in zit en zo, kben nog een newbee op dat gebied. hij is nu bijna 1 jaar en gejailbraeked.
Het probleem is dit: als ik een applicatie wil openen, dan krijg ik deze mss 2 seconden te zien dan dan gaat hij weer naar springboard. Het maakt niet uit welke applicatie, of deze nu van apple is of gedownload via cydia of appulous. het is eender.
Soms gaat hij ook even, maar dan crashed springboard, waarna ik even moet sliden en dan verschijnt er een kader met daarop dat ik springboard kan heropstarten.
soms moet ik ook springboard heropstarten nadat ik niets heb gedaan, enkel van standbye naar springboard gaan is voldoende.
Soms loopt het programma ook vast en dan is er geen andere oplossing om mijn iphone opnieuw heroptestarten via de home en sleepknop. ik kan dan ook alleen maar op deze manier men iphone heropstarten.
En soms loopt hij ook gewoon vast juist nadat ik een applicatie heb gebruikt.
Het lijkt wel alsof het ram geheugen uit een pc is gehaald. het is ook zo dat hij niet sneller is na het heropstarten. Dit blijft hetzelfde.
Dit is 1 probleem, komt er nog bij dat als ik mijn iphone heropstart het soms een half uur of een uur en gisteren nog wel 2.5 uur duurt om opnieuw op te starten. Alsof hij blijft hangen in de opstartfase met het apple logo.
En als dit maar 1 keer per week zou gebeuren, zou ik er nog mee kunnen leven, maar dit gebeurd meerdere keren per dag als ik mijn iphone wil gebruiken. het is niet meer te vertrouwen.
het probleem is ook gestart, enkele dagen nadat ik mijn iphone heb moeten repareren vanwege eencrash, nu 1 maand geleden. toen kreeg ik enkel het scherm met een stekker en itunes logo. Ik heb toen itunes herinstalleerd, daarna een herstelling uitgevoerd naar originele settings en alles weer jailbreak met QuickPwn-225-2.
Heeft iemand een idee waar dit probleem kan zitten. is het technisch vanbinnen kapot of is het enkel de firmware? zo ja, heeft iemand een idee waarmee dat ik dit kan oplossen? ik hoop in alle stilte dat het enkel de software is, zodat ik er nog lang van kan genieten.
merci, James

JamesIII 25-06-09 20:30

Niemand een idee waar de fout kan liggen?

cypher21 25-06-09 20:31

probeer eens een upgrade naar 3.0 en dan unlocken met redsn0w

Chrisl 25-06-09 20:54

Klinkt idd als software problemen.

Probeer anders een custom firmware vanuit dit forum, dan hoef je ook niet meer te jailbreaken en activeren en unlocken...

JamesIII 25-06-09 21:42

Ik heb een custom firmware van michael gevonden, maar dit is nog steeds 2.2.1. versie. Is deze goed genoeg? ( https://forum.iculture.nl/f14/i...w-2-2-1-a.html )
Of is het dan beter dat ik eerst naar een versie 3.0 ga en dan een custom firmware voor de 3.0 eropzet of is dat dubbel werk? Of kan ik van mijn 2.2.1 versie direct naar een 3.0 gaan met zo'n custom firmware?
Hebben jullie een link naar die custom firmware of een link waar ik die downloads kan vinden?

LuigiStyla 25-06-09 21:44

waarom zou je dat doen? je hebt een eerste generatie iphone, je hoeft niet zo moeilijk te denken..

kijk eens hier https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:01.