iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Welke plist en setting voor telefoongesprek volume (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36916-welke-plist-setting-voor-telefoongesprek-volume.html)

forrestgumpx 25-06-09 11:12

Welke plist en setting voor telefoongesprek volume
 
Weet niet of ik in de juiste forum sectie zit. maar het gaat wel om het softwarematig modden van mijn iphone. Maar wellicht vind ik meer antwoord in de dev sectie.

Ik zoek de plist file en instelling om mijn ontvangde gespreks volume te beinvloeden.

Mijn situatie
Mijn volume up button aan de linker kant doet het niet meer en de praat/call volume staat op zijn laagst. Aan mijn oor kan ik de meeste gesprekken wel goed doen. Echter als ik hem op speaker zet dan klinkt het veelste zacht. Als ik op mijn volume down knop druk dan zie ik dat hij bij het laagste standje is. (Ja ik moet hem nog een keer terugbrengen, maar dan ben ik hem 2 weken kwijt, doet pijn)

Nu rest mijn vraag. Wordt deze volume stand van je speaker volume tijdens een call ergens bijgehouden in een pflist? Zoja welke? Als ik die weer even op gemiddeld zet zit ik goed.

LET OP: ik heb het niet over de algemene volume van de iphone zelf. Daarvoor heb ik de Volume Widget met SBsettings. Ik heb het hier over de volume van een call van zowel de handsfree speaker mode als gewoon aan mijn oor houdende volume. Dus telefoongesprek volume.

Any help really appreciated!

iPwn 25-06-09 11:33

Is het niet mogelijk om tijdens een gesprek via de speaker SBSettings op te roepen en het volume omhoog te krikken?

de iPhone herkent verschillende volumes voor verschillende toepassingen (koptelefoon indien aangesloten, speaker, belvolume etc.) en die kun je allemaal met de volumeknop regelen, wanneer een bepaalde toepassing in gebruik is, misschien dat het ook met die SBSettings widget kan wanneer je het gesprek op de speaker hebt?

forrestgumpx 25-06-09 11:52

--- opgelost! --

Zelf gevonden nota bene en de meest ideale instelling!
/system/library/privateframeworks/celestial.framework/CategoryMinimumVolumes.plist.

Phonecall setting van 0.065 veranderd naar 1. Mijn iphone gereboot en ik kan de mensen lekker goed verstaan nu zowel met mijn nonhandsfree als handsfree. heerlijk. Ik denk dat een als minimum 0.8 ga instellen.
---

Met de volume widget heb ik het ook al geprobeerd. Tijdens de 2.2 firmeware kon ik nog sbsettings aan swipen, nu met de 3.0 niet. Echter beinvloed de volume widget tijdens het bellen niet de call volume.

Ben erg blij dat het opgelost is en zelf heb gedaan :D

Maar mijn vraag rest nog wel, waar wordt de huidige gespreksvolume setting bewaard, of opgeslagen?
Als ik dit weet dan kan ik wellicht mijn eerste iphone app maken :P


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:10.