iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij in een paar uur leeg - Bluetooth? iToggle? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3737-batterij-paar-uur-leeg-bluetooth-itoggle.html)

Greatwhitexxl 16-12-07 13:51

Batterij in een paar uur leeg - Bluetooth? iToggle?
 
Hallo,

Ik heb een iPhone die net van 1.0.2 naar 1.1.1 toe is gegaan Ik gebruik hem al een paar maanden.

Woensdag probeerde ik Bluetooth aan te zetten om te koppelen met mijn carkit. Lukte niet, want carkit kapot. Bluetooth weer uitgezet.

De laatste dagen loopt mijn batterij in een noodgang leeg. Gistermiddag 16:00 uur opgeladen, vanmorgen is'ie al leeggeslurpt.

Ik verdenk iToggle er van, want de momenten komen wel sterk overeen. Hoewel zowel in iToggle als in Settings Bluetooth als 'uit' staat aangegeven.

Ik heb nu iToggle er afgehaald en Services er op gezet. Na opnieuw opstarten geeft Services andere meldingen over aan en uit dan iToggle. Ik had met iToggle EDGE uitgezet. Na herstart stond hij volgens Services aan.

Heeft iemand ervaringen met het leeglopen van batterijen / iToggle / Bluetooth.

Ergens in de nieuwsberichten kwam ik iets tegen over een Bluetooth bug maar daar werk ik niet veel wijzer van.

Groet - Henk

Peter 16-12-07 18:27

ik heb mijn iPhone woensdagavond opgeladen. Ineens ook geupdate naar 1.1.2. Heb via services alles af staan (Edge; BT; Wi-Fi en SSH). Nu zijn we zondag en mn batterij is nog halfvol. Ik heb nu niet zoveel getelefoneerd (45 minuten sinds woensdag ofzo) maar wel een uur naar muziek geluisterd en een aantal smsen verzonden. ik vind dat sinds de update naar 1.1.2 mn batterij aanzienlijk langer meegaat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:23.