iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Verkeerde weergave SMS (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/38267-verkeerde-weergave-sms.html)

Royke 29-06-09 20:56

Verkeerde weergave SMS
 
Beste mensen,

Ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Roy en ik ben sinds begin dit jaar in het bezit van een iPhone 3g :).

Deze draait al enige tijd op de 3.0 GM en is verder nog nooit gejailbraikt geweest (nog niet althans). Ook heb ik nog nooit problemen gehad met mijn telefoontje, zowel hardwarematig als softwarematig niet *klop*klop*.

Gister viel me echter op, nadat de telefoon een tijdje aan de lader had gehangen, een ontvangen smsje op de verkeerde manier werd weergegeven.

De inhoud van het smsje stond in het midden in beeld en ik kon onderaan op "Sluiten" drukken. Verder geen afzender, nummer, niks...
Ik kreeg dit gelijk na het intoetsen van de beveilingscode te zien. Het smsje staat ook niet bij "Berichten".

Mogelijke oorzaak: Ik heb een paar weken geleden lopen rommelen met verschillende custom ipcc bestanden, zodat tethering 'geunlockt' werd. Ik denk persoonlijk dat het hiermee te maken heeft, en ben dan ook van plan de originele ipcc van T-Mobile terug te zetten (nog een backup van). Want Visual Voicemail werkt nu ook niet meer :rolleyes:.
Het vreemde is alleen dat die ipcc er al een aantal weken op staat en het probleem alleen gister is voorgekomen en nog niet eerder.


Ik heb even snel door het forum gezocht en kon niks over dit probleem vinden. Kan iemand mij misschien vertellen waar dit aan kan liggen? Vraag dit puur uit nieuwsgierigheid....

Screenshot:


http://i40.tinypic.com/2qcpj5g.png

(Het geblurde gedeelte is de inhoud van het smsje).

chaser2600 29-06-09 21:17

Die krijg ik ook bij Vodafone als ik lange tijd mijn nieuwe Voicemail niet luister. Lijkt me iets van serviceberichten maar kan me niet voorstellen dat je die via andere telefoons kunt versturen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.