iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Alien/onderwater-achtig geluid tijdens bellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/38343-alien-onderwater-achtig-geluid-tijdens-bellen.html)

hawtin 07-08-09 20:14

Nope nope nope,

thanks anyway,

de 3.0.1 update heeft er ook niks mee temaken, die was puur voor de hack smsjes.
Dat wat overigens niet is opgelost ermee :P

Timmeh_ 07-08-09 20:51

// Discussies samengevoegd.

ronnietjuh 09-08-09 14:20

Ik heb dit probleem ook eerder gehad , nu soms nog .

Ligt denk ik aan tm

iRamon 09-08-09 14:53

Ik had hier ook last van, op een gegeven moment kon de ander me helemaal niet meer verstaan. Dus ben ik naar de T-Mobile shop gegaan, en het toestel ter reparatie laten op sturen. Inmiddels heb ik een gloednieuwe iPhone terug gekregen. Dus misschien ook idee voor jou om te doen.

arvidvp 05-02-10 15:11

Beste,

Ik heb net hetzelfde probleem sinds enige tijd. Het komt ongeveer één in de tien gesprekken voor denk ik, vooral als ik iets langer aan het bellen ben. Ik heb een Iphone 3G 16Gb, nieuw gekocht in september 2009.

Het ligt dus zeker niet aan de Nederlandse T-Mobile provider, zoals hier enkele keren werd gedacht, aangezien ikzelf Belgisch ben en bij Mobistar aangesloten ben. Het klinkt voor mij inderdaad alsof er plots een alien aan het roepen is aan de andere kant, en de persoon waarmee ik bel zegt dat ik precies onder water ben.

Geen idee wat ik hiermee moet aanvangen. Ik heb mijn Iphone indertijd gekocht via een actie van de sociale dienst van mijn werkgever, de Belgische politie, maar deze was gloednieuw en dient daardoor niet minder goed te werken uiteraard.

Aan de starter van dit topic en de anderen met dit probleem, ondertussen al een oplossing hiervoor uit de bus gekomen?

Mvg,

Arvid

mereitje 05-02-10 15:20

Hoi, nadat ik de jailbreak ongedaan heb gemaakt is het geluid niet meer voorgekomen. Maar ik zie dat jij geen gejailbreakte iPhone hebt dus blijkbaar was het toeval.. ik heb er nu al heel lang geen last meer van gehad. Maar hoe dat komt, kan ik je dus niet vertellen..

arvidvp 05-02-10 15:21

Klopt, is niet gejailbreakt en nooit mee gefoefeld op geen enkele wijze. Heb ondertussen de dienst gecontacteerd waar ik hem gekocht heb, maar vrees dat het beste wat ze gaan kunnen doen het voor maanden inleveren van de Iphone zal inhouden. Wat nogal lastig is natuurlijk....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:38.