iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Reservebackup maken lukt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/38571-reservebackup-maken-lukt-niet-meer.html)

Holavista 02-07-09 17:27

Reservebackup maken lukt niet meer
 
Het was altijd al een probleem door traagheid, maar nu is het maken van een backup niet eens meer mogelijk.

Betreft de iPhone 3G, geen jailbreak. Geen verdere problemen, alles werkt goed.

- Installeren van firmware 3.0 eerder al problematisch. Het installatieproces stopte op de helft en moest telkens opnieuw. Uiteindelijk na een DFU combinatie lukte het wel. Of DFU ook de reden voor het welsagen was weet ik niet. Kon toeval zijn.

- Het maken van de reservebackup ná die installatie blijkt onmogelijk. Het apparaat wordt bloedheet en ik zie zo de batterijmeter leeglopen.

WAARSCHUWING: "De iPhone kan niet worden gesynchroniseerd. Er kan niet van de schijf worden gelezen of naar de schijf worden geschreven."

- Bij een hersteloperatie waarbij de firmware opnieuw wordt uitgepakt en geinstalleerd: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan [2]."

Dit laatste is uiteindelijk dan wel weer gelukt op mijn laptop. Kan ook toeval zijn. Het lukte eerder ook een keer op m'n desktop. Maar op geen van beide pc's blijkt het mogelijk om een reservekopie te maken.

Toen - na de herstelprocedure - een oudere reservekopie werd teruggezet stopte dit proces vanacht na circa 7 uur. Ik heb vervolgens de iphone afgekoppeld. M'n emailadressen en contacten e.d. stonden er toen wel op.

Vervolgens via synchronisaties m'n programma's en muziek teruggeplaatst. Alle instellingen van deze programma's zijn nog intact. Het apparaat werkt uitstekend. Maar reservekopieën maken is dus niet mogelijk. Firmware updates zijn ook een probleem. De eerstvolgende update gaat een probleem worden.

Wie helpt, weet meer, bespaart mij een gang naar T-Mobile en een hoop reparatiekosten? M'n garantie is net voorbij! Stom dat ik te laat was voor de verzekering. :confused: :mad:

Dankjulliewel :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:34.