iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Random simkaart foutmelding [3.0] (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/38895-random-simkaart-foutmelding-3-0-a.html)

Googolplex 06-07-09 22:56

Random simkaart foutmelding [3.0]
 
Ik ben in het bezit van een T-Mobile iPhone 3G, redsn0w jailbreak en ultrasn0w unlock (daarvoor 2.2.1, met jailbreak, zonder unlock).

Dit unlocken heb ik gedaan omdat ik momenteel in het buitenland verkeer en financieel gezien een lokaal simkaartje prefereer boven die van T-Mobile.

Er doet zich echter sinds mijn unlock een probleem voor: om de zoveel tijd (schat zo om de twee dagen) krijg ik de melding "Geen simkaart geinstalleerd" te zien, zomaar. Ik zit niet aan mijn simkaart, vaak gebruik ik mijn telefoon niet eens. Als ik mijn telefoon herstart (respring is niet voldoende) of de simkaart er een stukje uit haal en weer in doe dan doet hij het weer, maar vervelend is het toch wel.:(

Ik heb even gegoogled, maar kan er zo niks meer over vinden. Kunnen jullie mij meer vertellen hierover? Is het toch wel een bekend euvel? Is er iets dat ik er tegen kan doen?

Waar ik nog het meest over in zit is of dit evt ook gaat gebeuren als ik mijn T-Mobile sim weer ga gebruiken. Deze sim is van tijdelijke aard en dit gebeuren is met deze sim niet een heel groot drama, maar als het blijft voortduren met mijn T-Mobile sim wel! :confused:

Weet iemand van jullie hier meer over?

Googolplex 15-07-09 15:15

Even een duwtje...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:58.