iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem: sms wordt als mms ontvangen?? + sms naar buitenlands nummer lukt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/39061-probleem-sms-wordt-mms-ontvangen-sms-naar-buitenlands-nummer-lukt-niet.html)

juud85 08-07-09 19:16

Probleem: sms wordt als mms ontvangen?? + sms naar buitenlands nummer lukt niet
 
Sinds gister heb ik een nieuwe iphone 3gs (16gb)
Alles werkt naar behoren, maar vandaag hoorde ik van een vriendin met een hele oude telefoon, dat de smsjes die ik verstuurd heb aan haar, bij haar als een melding van t-mobile binnen kwam dat er een mms voor haar was. Ik doe gewoon alles volgens de instructies, typ het bericht in de onderste balk naast het camera-icoontje, zonder op dat camera-icoontje te drukken (want dan wordt het mms).
Kent iemand dit probleem of komt het misschien doordat ze een oude tel. heeft?

Verder nog een probleem: ik wilde smsen naar een amerikaans mobiel nummer en naar een fins nummer. Ook al doe ik alles goed met de landnummers ervoor, toch krijg ik die smsjes maar niet vestuurd.

Kan het er iets mee te maken hebben dat tmobile bezig is met de site en ik nog niet ben verwerkt in het systeem? kan namelijk ook mijn voicemail nog niet instellen :(

xa4cornelis 08-07-09 19:32

Nee dit komt door in een bug in os 3.0, zodra je meerdere mensen tegelijk wil smsen moet je even je mms functie uitzetten in je instellingen menu!

Succes;)

kloon 08-07-09 19:33

Ik heb dit ook stuur ik 1 smsje naar meerdere afzenders dan wordt dit automatisch verstuurt als een mms
kostelijk grapje

juud85 08-07-09 20:02

Dankjewel, mms uitzetten zal wel helpen. Stomme is alleen, dat ik het smsje maar naar 1 iemand stuurde...en zij ontving dus mms. Raar toch?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:09.