GPRS/EDGE uitschakelen Firmware 3.0

GPRS/EDGE uitschakelen Firmware 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, A.u.b. niet meteen zeggen dat ik de zoekfunctie niet heb gebruikt want dat heb ik wel . Ik heb zo'n maand FW 3.0 op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 July 2009, 17:42
Rein's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Sevenum
Berichten: 19
Arrow GPRS/EDGE uitschakelen Firmware 3.0

Hoi,

A.u.b. niet meteen zeggen dat ik de zoekfunctie niet heb gebruikt want dat heb ik wel. Ik heb zo'n maand FW 3.0 op mijn iPhone 2G geinstalleerd, mijn probleem is nu dat bossprefs mijn edge/gprs-verbinding niet meer blokkeert.

Voorheen werkte alles prima met bossbrefs, ik heb ook SBpreffs geprobeerd. Dit werkt allemaal ook niet, iemand miss een andere app die wel werkt onder FW 3.0 ?

Dit grapje kostte me al 50 Euro, hoop dat er iemand een oplossing voor heeft.. anders downgrade

bvd
__________________
=D
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2009, 18:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

SBsettings werkt perfect op een 2G FW 3.0
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 16 July 2009, 18:47
Rein's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Sevenum
Berichten: 19
Standaard

Ik heb SBsettings geinstalleerd en via toggles mijn edge/3g disabled. Als ik de volgende dag "saldo" sms stijgt mijn gprs-gebruik toch steeds met 2 euro . Ik heb btw Hi (kpnicon) . Enig idee waar dit aan kan liggen, is er geen andere oplossing?
  #4  
Oud 16 July 2009, 18:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je de 3G en EDGE uitzet via SBsettings moet je maar eens safarie openen, dat werkt niet. Je krijgt een error. (bij mij werkt het in ieder geval goed)
  #5  
Oud 16 July 2009, 19:08
Rein's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Sevenum
Berichten: 19
Standaard

Ik krijg idd die error, jammer is wel dat mijn gprs-kosten oplopen

Iemand een andere oplossing i.p.v. Bosspreffs of SBsettings? Apn enz veranderen werkt btw ook niet bij Hi (kpnicon).

Laatst gewijzigd door iScorpio; 17 July 2009 om 12:40.
  #6  
Oud 21 July 2009, 08:21
TheStijg's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 177
Standaard

Huh raar?!?!
Ik heb via BossPreffs mijn gprs uitgeschakeld, en toen JB ongedaan gemaakt. Resultaat: geen GPRS en waarschijnlijk ook geen 3G.

(zie mijn topic voor meer info)

Andere SIMkaart is geen optie?
  #7  
Oud 4 August 2009, 22:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 3
Standaard

vraagje is er geen oplossing mogelijk om de iPhone 3gs gprs uit te zetten zonder te jailbreaken ?
  #8  
Oud 18 August 2009, 13:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Zojuist hier geleerd op het forum hoe ik mijn GPRS uit kan zetten, dit is (denk ik) gelukt via cydia en dan boss prefs. Een scherm waarin ja alles aan en uit kunt zetten, nu heb ik edge uitgezet. Nu zegt hij als ik Safari open dat ik geen verbinding heb, alleen staat het blauwe balletje (gprs icoon?) nog wel bovenin me scherm...

Dit blijft bij iedereen, of is dit nog weg te halen?

Hoop zo in ieder geval van mijn internet af te zijn aangezien de kosten anders erg hoog worden.....
  #9  
Oud 29 August 2009, 16:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem.
Edge uitgeschakeld, 3g ook maar nog steeds kosten.

Iemand moet dit toch weten?
  #10  
Oud 2 September 2009, 00:02
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Locatie: Spanje
Berichten: 5
Standaard

zelfde probleem hier !

iemand ?
  #11  
Oud 3 September 2009, 20:13
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Locatie: Spanje
Berichten: 5
Standaard

heb dit 5 Steps To Disable iPhone 3Gs OS 3.0 GPRS or Edge Connection | K-Director.com geprobeerd. Hoop dat mn data nu op 0 blijft staan !!
Reageren

Labels
edge, edge uitzetten, fw 3.0, gprs, uitschakelen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 18:32
GPRS uitschakelen? iMyla Archief 1 26 December 2008 23:44
Edge uitschakelen? Beukenoot Archief 5 21 October 2008 09:11
GPRS uitschakelen vreetje iPhone algemeen 9 24 July 2008 14:45
GPRS in- en uitschakelen laminar Archief 1 24 December 2007 14:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:27.