iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   afsluitproblemen tijdens en na bellen zwart beeld (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/40054-afsluitproblemen-tijdens-na-bellen-zwart-beeld.html)

visserab 20-07-09 14:06

afsluitproblemen tijdens en na bellen zwart beeld
 
net mijn tweede IPHOne 3 GS opgehaald. Werkt prima zo lijkt het maar Bij beide doet volgende probleem zich voor:
1) wanneer komt steeds het toetsenbord ( achter het zwarte scherm) in beeld zodat ik elke keer met mijn oor ertegen aan kom ( geeft steeds een toetsenbordpiep) . Nog een probleem wat niet zo lastig is maar hij vertoont ook het volgende probleem:
2) zodra ik ga bellen en de telefoon aan mijn oor de verdwijnt het beeld ( hoort ook zo) maar zodra ik hem van mijn oor verwijder en een nummer op het toetsenbord in wil drukken blijft hij zwart. De gesprekslijn blijft bestaan maar ik kan niks doen. " druk een 2 om verder te gaan.." zegt de voicemail maar ik kan geen 2 indrukken.
3) tenslotte haal je ook aan het einde van het gesprek je telefoon van je oor en wil je het gesprek met de onderste switchknop beeindigen maar nee het beeld blijft zwart en als je geluk hebt kun je met de hard aan en uit knop rechts boven de zaak afsluiten.

wie ken t het probleem en weet de oplossing. Komt het doordat ik mijn oude bestanden die van 1.0 naar 2.0 naar 3.0 zijn gezet er steeds weer op installeer of is het een hardwareprobleem. ik krijg wel elke keer een nieuwe maar het kost me massa's benzine en tijd. https://forum.iculture.nl/images/smilies/mad.gif

fatlobster 21-07-09 11:23

Ik heb hetzelfde probleem. Weet helaas geen oplossing.
Schermlock al uitgezet maar het probleem blijft.
Kan zelf het gesprek dus niet beŽindigen omdat het scherm zwart is en blijft en niet reageert totdat de beller zelf opgehangen heeft. Had dit probleem niet op mijn goede oude gehackte 2G Iphone.

Dat krijg je ervan als je legaal gaat. ;-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:34.