iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Melding over incompatible accessory (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/4042-melding-over-incompatible-accessory.html)

Thirteen 24-12-07 12:13

Melding over incompatible accessory
 
Vannacht kreeg ik ineens meerdere malen achter elkaar de melding accessory not made for iphone.. Terwijl ik niet eens een accessoire had aangesloten. Dit vond ik raar dus probeerde ik opnieuw op te starten. Uitzetten ging prima echter ging hij helemaal uit zichzelf gelijk weer opnieuw opstarten.. :eek:
Hopelijk herkend iemand iets en is er een logische verklaring voor.

schildknaap 10-02-08 15:18

Zelfde probleem
 
Ik heb net zelfde probleem ik heb al vanalles gelezen op internet en het zou te maken hebben met stof in het usb aansluitpunt van de iphone ik heb echter al proberen uit blazen maar dit helpte mij niet verder op de forums staat enkel te lezen dat enige andere oplossing is naar apple terug sturen zijn er nog ergens andere oplossingen voor dit probleem ?

Mdevri 20-02-08 22:18

heb ook t zelfde probleem. t ligt inderdaad aan de connection port. soms is het probleem op te lossen door de poort goed schoon te maken. bij mij werkt dit niet. heb t geprobeerd met speciale contactspray, dit heeft ook niet gewerkt. let er wel goed op als je dit spul gebruikt, dat het niet achter je scherm komt. (wat ik dus wel had..:mad:)
bij mij heeft al het poetsen niet geholpen. ik zoek nu contact met degene vanwie ik m gekocht heb. (amerika) dan kan hij m voor me inruilen...
suc6 ermee

gr. Marc

schildknaap 21-02-08 19:12

Voor mensen die het probleem willen oplossen kan je heb opsturen naar uk voor herstelling mits betaling natuurlijk indien je hem nie meer kan laten omruilen in garantie iPAQ Repair and Parts :: ipaq spare parts replacement battery HP pocket pc repairs ipaq screen repair Compaq spare batteries


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.