iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Sms'jes worden automatisch verwijderd! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/40565-sms-jes-worden-automatisch-verwijderd.html)

kleinecasper 28-07-09 22:13

Sms'jes worden automatisch verwijderd!
 
Hallo,

ik heb gister bij 2 vrienden OS 3.0 erop gezet. Ze hebben beide de iPhone 2G. Bij mij en een van die vrienden werkt het gewoon, maar bij de andere worden alle sms'jes meteen verwijderd. Als hij er zelf een stuurt of een ontvangt, maakt niet uit. Als hij bij homescreen is geweest en dan de sms applicatie weer opnieuw opent is alles weer weg wat hij zojuist heeft ontvangen... Weet iemand hoe ik dit kan oplossen. Ik heb zijn iPhone nog een keer opnieuw geprobeerd maar niets lukt. Wat te doen?! Alvast bedankt!

Dj-clay 11-08-09 21:33

ja ik heb het zelfde met mijn iphone erg vreemd maar heb jij hem gejailbreaked zoja met welk progamma ?

GC-productions 12-08-09 21:17

Ik heb hetzelfde en heb een nieuwe 3gs 32G met alleen legale zaken erop. Heb alles weer terug gezet naar de fabrieksinstellingen,maar dat is ook geen oplossing!!

Wie kan me helpen hiermee! nieuwe firmware 3.01.

peter van laerhoven 26-08-10 13:51

Hallo,
Ik heb een iphone uit de u.s. en draait prima op software 3.0 en is simlock vrij.
In mijn berichten heb ik een aantal personen staan (als mapje) als ik daar een sms naar toe stuur of van krijg worden ze er keurig bij gezet.
Zodra ik een sms stuur naar een nieuw persoon wordt van deze persoon geen nieuw mapje aangemaakt dat betekend dat ik gestuurde en ontvangen berichten van dit nieuwe contact niet meer terug kan lezen. Wie iemand hier een oplossing voor

ninobeukeveld 26-08-10 14:23

met welke programma's hebben jullie de iPhone gejailbreakt, ik heb bij mijn iphone 2G redsnw gebruikt, zodat ik een custom boot logo kon gebruiken :P maar ik heb nergens last van.

peter van laerhoven 26-08-10 14:32

Hoi ik heb ook redsnw gebruikt kreeg alle mijn sms gewoon weer terug zelfs over een periode van ruim 1 jaar de mapjes van de personen staan er nog steeds in alleen wordt er geen nieuwe map aangemaakt waar al het sms verkeer inkomt bij een nieuw contact.
Ik zie het bericht versturen zie dan ook de map krijg een antwoord zie het in de telefoon verschijnen ga daarna naar berichten en alle info is weg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:53.