iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Voicemail melding door flash sms ongedaan maken (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/40906-voicemail-melding-door-flash-sms-ongedaan-maken.html)

djkrikke 03-08-09 12:16

Voicemail melding door flash sms ongedaan maken
 
Hoi,

Een vriend van me stuurde gisteren een flash sms bericht met behulp van hush sms (op windows mobile). Hiermee kan je berichten sturen die normaal enkel je provider stuurt, zoals voicemail en beltegoed meldingen. De iphone geeft daardoor telkens de melding (rood bolletje boven telefoon) dat ik een voicemail bericht heb, ookal zegt de voicemail box dat er "geen nieuwe berichten" zijn als ik er naar telefoneer.

Normaal gezien kan je deze dingen ook wijzigen via minicom, maar deze is bij mij heel instabiel. 9 van de 10 keer is het niet mogelijk iets te typen in het minicom console venster, dan blijft de cursor gewoon staan en gebeurt er niets. Ook blijft minicom steeds in offline modus staan.

Via deze pagina is het mogelijk om meer te weten te komen over de voicemail meldingen via sms. Probleem is dat minicom dus niet werkt en ik ook geen ander idee heb hoe deze melding weg te krijgen is. Op een andere telefoon (nokia n70) komt de melding ook steeds, en heb is er ook geen mogelijkheid om deze te verwijderen of dergelijke.

Is het een gekend probleem voor 3.0 dat minicom niet goed werkt? En zijn er mensen die iets meer kennen van dergelijke "low-level" sms berichten die de provider normaal stuurt?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:43.