Tethering aanzetten in OS 3.1.x

Tethering aanzetten in OS 3.1.x discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag Iedereen, Na veel gepruts is het mij na 10 uur toch gelukt tethering werkend te krijgen. Ik zal het jullie even uitleggen: * Dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 June 2009, 11:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 2
Standaard Tethering aanzetten in OS 3.1.x

Dag Iedereen,

Na veel gepruts is het mij na 10 uur toch gelukt tethering werkend te krijgen. Ik zal het jullie even uitleggen:

* Dit is voor t-mobile gebruikers met een officieel t-mobile abonnement (Bij andere gebruikers durf ik het niet zeker te zeggen).
* Omdat ik alles in het Engels heb zullen de menu woorden ook in het engels zijn. Als het niet lukt vraag het of ga even naar InterGlot.com - English Spanish French German Dutch and Swedish dictionary
* MMS en VVM (Visual Voice Mail) blijven gewoon werken

1. Ga naar T-Mobile NL mobileconfig en download het bovenste bestand T-Mobile NL (doe dit vanaf je iPhone en niet vanaf een normale computer / mac).

2. De iPhone wilt dit profiel nu instellen, klik op install

3. Klik vervolgens op 'done' en start je iPhone opnieuw op!

4. Ga nu naar 'Settings' > 'General' > 'Netwerk' > 'Internet Tethering' en zet het aan. Geef aan dat je de connectie wilt gebruiken via USB (Zorg er ook voor dat je iPhone is aangesloten op je Computer).

* Als het nu werkt dan kun je stoppen. Mocht het zo zijn (zoals bij mij) dat het nu nog niet werkt, lees dan verder.

5. Mac: Ga naar 'System Preferences' > 'Network' en klik links onderaan op +. Kies bij interface: 'Ethernet Adaptor (en2)' en geef het een naam en klik op 'Create'.

6. Mac: Ga naar 'Advanced' en klik op "Renew DHCP Lease" Dit zal het moeten doen!

Misschien is het ongeveer het zelfde bij windows maar dat weet ik niet, zal het zo is nagaan. Hopelijk heeft het geholpen.

Rogier
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2009, 00:37
HCHybrid's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: NH
Berichten: 16
Standaard

Rover87, my HERO! Vervelend dat je zo lang bent bezig geweest, maar de dankbaarheid en waardering is er zeker niet minder om! 1e poging meteen werken! Dank en hulde voor het besparen van zoveel tijd! En zo is het! Topperrr!
  #3  
Oud 4 July 2009, 20:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Standaard

Schop waar is de tutorial voor windows XP ?
  #4  
Oud 5 July 2009, 18:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Heel makkelijk gewoon al je inet verbindingen uitzetten usb er in en internetten ;-)
  #5  
Oud 5 July 2009, 19:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de3jeh Bekijk bericht
Heel makkelijk gewoon al je inet verbindingen uitzetten usb er in en internetten ;-)
naaa je moet wel de nieuwste Itunes er op hebben

zo ja ummmm, vandaag op het werk even Itunes geupdate, in de trein de kabel er in en en en het werkt.

Laatst gewijzigd door iMario; 16 October 2009 om 20:12. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #6  
Oud 10 July 2009, 22:10
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Bedankt! Works like a charm.
  #7  
Oud 11 July 2009, 22:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

werkt totaal niet bij mij
heb er niet eens wat bij staan help !!!!!!!!!!!!!!!
  #8  
Oud 11 July 2009, 22:37
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Opnieuw opgestart?
  #9  
Oud 11 July 2009, 22:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

ja maar ik kan hem niet eens toe voegen via mac osx dus he :$
  #10  
Oud 11 July 2009, 22:48
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Je moet naar die site gaan op je iPhone he. Op je computer doet ie inderdaad niks.
  #11  
Oud 11 July 2009, 22:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

ja dat begrijp ik thetering staat aan maar me mac ziet niks ook al druk ik op +
dan zie ik

Firewire
ppeoe
en vpn

verder niks !!

win werkt wel
  #12  
Oud 11 July 2009, 23:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de3jeh Bekijk bericht
ja dat begrijp ik thetering staat aan maar me mac ziet niks ook al druk ik op +
dan zie ik

Firewire
ppeoe
en vpn

verder niks !!

win werkt wel
Hmm wat voor mac heb je?
  #13  
Oud 11 July 2009, 23:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Mac osX
versie 10.5.6

dus zou gewoon moeten werken lijkt mij \

niemand met een config file ????

Laatst gewijzigd door iMario; 16 October 2009 om 20:12. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #14  
Oud 12 July 2009, 00:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 104
Send a message via twitter to Mazereeuw
Standaard

Heeft iemand dit ook al voor elkaar bij andere providers?
  #15  
Oud 12 July 2009, 11:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

https://forum.iculture.nl/f18/i...aanzetten.html

kijk hier even naar
  #16  
Oud 14 July 2009, 11:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Weet iemand of tethering mogelijk is op een iphone 1G uit de usa? Middels een fix of workaround?
Er stond op Cydia in het verleden een programma, maar dit was altijd vrij omslachtig (moet je om het te starten zaken op de cmd line intikken)
  #17  
Oud 15 July 2009, 13:20
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Dat ging makkelijk!

En het werkt ook prachtig via bluetooth.
Bedankt voor de uitleg. Dadelijk lekker internetten in de trein op mijn Macbook.
  #18  
Oud 24 July 2009, 09:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 12
Standaard

Ff voor de zekerheid: dit kost nix extra?
  #19  
Oud 24 July 2009, 13:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nellis Bekijk bericht
Ff voor de zekerheid: dit kost nix extra?
ligt aan je abbo natuurlijk
  #20  
Oud 24 July 2009, 14:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de3jeh Bekijk bericht
ligt aan je abbo natuurlijk
Ik heb i300...
Reageren

Labels
3.1, 3.1.2, os 3.0 beta, t-mobile, tetering, tethering, werkend


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.0 Tethering aanzetten leon T-Mobile 1038 19 November 2010 15:18
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 20:57
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 09:09
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 20:07
Tethering aanzetten in OS 3.1.2 jamy015 Archief 9 20 October 2009 22:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:18.