Internet werkt niet meer na update 3.0

Internet werkt niet meer na update 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Een tijdje terug heb ik mijn iPhone ge-upgrade naar FW 3.0. Sindsdien kan ik niet meer op internet. Thuis kan ik nog wel via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 August 2009, 12:00
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard Internet werkt niet meer na update 3.0

Goedemiddag,

Een tijdje terug heb ik mijn iPhone ge-upgrade naar FW 3.0. Sindsdien kan ik niet meer op internet. Thuis kan ik nog wel via Wi-Fi internetten en ook vind m'n iPhone andere draadloze netwerken. Alleen als ik bijv. op mijn werk ben en ik wil op m'n iPhone op internet, werkt deze niet. Krijg de melding: "Safari kan de pagina niet openen, omdat er geen internetverbinding actief is.".

Alle instellingen staan goed (Vodafoneicon) en verder heb ik alles al geprobeerd wat ik hierover op dit forum heb kunnen vinden.

Is er iemand die mij evt. kan helpen?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2009, 10:00
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wieke Bekijk bericht
Goedemiddag,

Een tijdje terug heb ik mijn iPhone ge-upgrade naar FW 3.0. Sindsdien kan ik niet meer op internet. Thuis kan ik nog wel via Wi-Fi internetten en ook vind m'n iPhone andere draadloze netwerken. Alleen als ik bijv. op mijn werk ben en ik wil op m'n iPhone op internet, werkt deze niet. Krijg de melding: "Safari kan de pagina niet openen, omdat er geen internetverbinding actief is.".

Alle instellingen staan goed (Vodafoneicon) en verder heb ik alles al geprobeerd wat ik hierover op dit forum heb kunnen vinden.

Is er iemand die mij evt. kan helpen?

Alvast bedankt!
Niemand???
  #3  
Oud 24 August 2009, 00:03
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 1
Standaard edge werkt niet meer op eerste Iphone model na update 3.0.1

Ik kan je helaas niet helpen ik heb namelijk precies het zelfde probleem. Ik ga binnenkort weer terug naar de zaak waar ik hem heb laten updaten om te vragen hoe dit precies zit, wanneer ik meer weet laat ik het je weten.
  #4  
Oud 24 August 2009, 09:50
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Bedankt voor je reactie!

Heel benieuwd of ze met een oplossing komen. Hoor het graag van je.
  #5  
Oud 4 September 2009, 10:41
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wieke Bekijk bericht
Niemand???
Zoveel mensen hier met verstand van iPhone, maar niemand die mij hiermee kan helpen?
  #6  
Oud 4 September 2009, 12:13
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb je de netwerkinstellingen al eens gereset? Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
En je weet zeker dat je de juiste gegevens hebt ingevoerd:
Vodafoneicon.live.com
internet
internet
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 4 September 2009, 16:46
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

De gegevens die ik ingevoerd heb zijn:
live.Vodafoneicon.com
vodafone
vodafone

Ik zal de gegevens eens proberen die jij doorgegeven hebt.
  #8  
Oud 4 September 2009, 17:07
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Ik heb nu inmiddels de instellingen gereset, de nieuwe gegevens ingevoerd en nu krijg ik de melding "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk: U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice"

Ik heb gewoon Vodafoneicon Blox voor "onbeperkt" internet. Het gaat wel om een iPhone 2G. Zijn dat dan wel de goede instellingen? Omdat je zelf de 3GS hebt
  #9  
Oud 4 September 2009, 20:35
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat zou voor de instellingen niet moeten uitmaken, ik heb alledrie de generaties gehad.
Probeer het nog eens met de eerdere gebruikersnaam en wachtwoord Vodafoneicon?
  #10  
Oud 5 September 2009, 08:39
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

je moet naar help.benm.at op je iPhone klik op mobileconfigs klik op nederland klik op Vodafoneicon als je normaal hebt normal anders business
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #11  
Oud 5 September 2009, 08:44
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

ohja nu heb je ook gelijk tethering!!!
  #12  
Oud 5 September 2009, 11:58
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pipo-1998 Bekijk bericht
je moet naar help.benm.at op je iPhone klik op mobileconfigs klik op nederland klik op Vodafoneicon als je normaal hebt normal anders business
Daar kan ik dus niet op komen omdat mijn internet het niet doet.
  #13  
Oud 5 September 2009, 12:01
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Dat zou voor de instellingen niet moeten uitmaken, ik heb alledrie de generaties gehad.
Probeer het nog eens met de eerdere gebruikersnaam en wachtwoord Vodafoneicon?
Ik heb het nu inderdaad weer met mijn eerder instellingen geprobeerd en nu doet ie het! Heel erg vreemd.. In ieder geval bedankt voor je hulp!
  #14  
Oud 5 September 2009, 17:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pipo-1998 Bekijk bericht
je moet naar help.benm.at op je iPhone klik op mobileconfigs klik op nederland klik op Vodafoneicon als je normaal hebt normal anders business
Ik heb dit geprobeerd maar werkt helaas nog steeds niet. Ik blijf de melding krijgen dat er geen verbinding mogelijk is. De enige manier op dit moment om data binnen te halen is via Wi-Fi terwijl ik wel een data abo heb (Vodafone zakelijk).

Iemand nog een goed tip?
  #15  
Oud 6 September 2009, 09:59
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

werkt het het na het downloaden niet?
  #16  
Oud 6 September 2009, 10:03
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Nee dan krijg ik de melding van carrier. Als ik netwerkinstellingen heb hersteld zie ik bij Algemene Instelling nog wel Profile Vodafoneicon Tether staan, maar nu staat bij Instellingen/Algemeen/Netwerk niet meer ... Tether waarop ik kan klikken. Ben nu helemaal de draad kwijt en ik heb alles stap voor stap uitgevoerd zoals aangegeven. Werk met 3.0 en heb Vodafone zakelijk abo.
  #17  
Oud 6 September 2009, 10:45
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

ga even voor je zoeken
  #18  
Oud 6 September 2009, 11:00
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

dat zou helemaal super zijn!! Alvast MEGA bedankt.
  #19  
Oud 7 September 2009, 17:58
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Voor de derde keer contact gehad met Vodafoneicon (1e keer telefonisch, nee alle instellingen stonden goed bij Vodafone: ik moest naar de winkel voor een nieuwe sim. Nieuwe sim gehaald in de winkel en geen resultaat en verwees men mij door naar t-mobileicon "want die weten alles van iPhone"....). Vandaag dus weer gebeld met Vodafone: en ja hoor inderdaad mijn instellingen bij Vodafone waren niet goed.... En dat heb ik toch echt 3 keer gevraagd!! Inmiddels werkt alles dus weer prima! Bedankt i.i.g. voor de reacties.
  #20  
Oud 10 September 2009, 23:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar ringojim Stuur een bericht via Skype™ naar ringojim
Standaard

Het probleem kwam bij mij ook voor nadat ik iTunes 9 geinstalleerd en iPhone 3.1 geupdated. Weet iemand dit (internet tethering) opnieuw te werk stellen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
internet werkt niet of nauwelijks na update iOS 4.3 Emper Archief 3 20 March 2011 17:14
internet (geen Wi-Fi) werkt niet meer naar update 4.0 ray36 T-Mobile 11 13 March 2011 18:26
Safari/internet werkt niet meer na update deetje1972 iPhone algemeen 10 10 January 2011 16:53
internet werkt niet meerna update tgg Wi-Fi 10 22 September 2008 20:53
Na update 1.1.3 werkt internet niet meer. Help? Marc-R Unlock [archief] 3 30 January 2008 16:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:12.