iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Datakabel kapot. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/41635-datakabel-kapot.html)

Snurpy 13-08-09 21:37

Datakabel kapot.
 
Ik heb een iPhone 3gs vanaf dag 1 en ik wil hem vandaag aan de macbook hangen en wat blijkt. Aan de kant waar je de iPhone vastmaakt laat het snoer los van het witte rechthoekige dingetje. Nu is mijn vraag zit er ook garantie op? Wel apart dat ik dit nooit eerder had met mijn eerdere iPods.

Timmeh_ 14-08-09 00:13

Ik heb hetzelfde, overmatig gebruik ;) Ik gebruik nu gewoon het snoertje van m'n iPod nano (2nd gen.). Alle oude iPod/iPhone-snoeren kan je gewoon gebruiken, misschien een tip? Of je er garantie op hebt zal je moeten navragen bij de winkel van aankoop.

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Snurpy (Bericht 337908)
Wel apart dat ik dit nooit eerder had met mijn eerdere iPods.

Als je de snoertjes van de iPod en van de iPhone naast elkaar houdt, zal je zien dat de verbinding van het snoer anders is. Die van de iPods zijn een stuk steviger, die van de iPhone dunner.

Snurpy 14-08-09 23:22

Ben naar de belcompany geweest en daar zeiden ze "daar doen we geen uitspraak over. Moet je T-Mobile maar bellen" alsof ik een journalist was met een kritische vraag. Na een kwartier bij T-Mobile in de wacht gestaan te hebben ben ik er maar mee opgehouden. Ik ga binnenkort wel naar een apple store waar ze de boel hopelijk beter kunnen regelen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:20.