iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen service door pincode simkaart (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/41781-geen-service-door-pincode-simkaart.html)

bohnen 16-08-09 12:58

Geen service door pincode simkaart
 
Ik heb iphoneclub goed doorzocht (denk ik) maar geen oplossing voor mijn specifieke probleem gevonden. Ik heb een professioneel unlochte iPhone 3GS 32 BG gekocht via telecomlink (goede recensies via kieskeurig). De opdracht was om de pin van min simkaart (ik had al een abonnement van t-mobile) te verwijderen.
Verwijderen gaat niet, wel uitzetten. Als ik de simkaart in de iPhone plaats krijg ik "Geen Service". Ik heb alles geprobeerd. Sim werkt prima in andere telefoons. Kan iemand mij helpen? Kan ik bijvoorbeeld de pincode helemaal verwijderen? En hoe? Mijn ander telefoons vragen iedere keer om een nieuwe pin.

King1987 16-08-09 14:07

Als hij profecioneel unlockt is, (wat in mijn ogen betekend, fabrieksaf) moet je gewoon iedere sim kunnen gebruiken. Dus dit wordt even een gevalletje, goed lezen in de voorwaarden waar je iPhone vandaag komt, en of hij daadwerkelijk simlock vrij is. Mocht hij dit zijn, dan de winkel bellen. Mocht hij niet simlockvrij zijn, jailbreaken en Ultrasn0w uit Cydia halen om hem simlock vrij te aken.

evmw 16-08-09 14:15

Ik zie even het verband tussen je pincode en de melding 'geen service' niet? Wat wil je precies?

Herkend de iPhone uberhaupt de SIM wel en vraagt deze om je sim-pincode?

bohnen 16-08-09 14:31

Nee hij vraagt niet om de pin code. Als ik de simkaart er uithaal, dan vrijgt hij om een simkaart. Als ik de simkaart er weer in doe, vraagt hij niet om de simkaart.

Vraagje: Op welke manier kan ik testen of de iPhone simlockvrij is?
Ik heb er overigens wel Cydia op staan en ik word gewaarschuwd om geen iTunes 3.0.1 te installeren.

bohnen 17-08-09 03:03

Jippie....opgelost. De *****s van een verkopers hadden mijn iPhone helemaal vergeten te unlocken. Heb ik dus helemaal zelf moeten ontdekken.... Knap hè? :-)

pascalletje 17-08-09 09:49

Fijne "professionele" unlock service :) Maar ik denk dat je voor dat geld beter zelf naar Belgie had kunnen gaan, dan had je een officieel simlockvrije voor veel minder geld.
Wel goed dat het je zelf gelukt is!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:17.