iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   ontplofte batterij (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/41877-ontplofte-batterij.html)

fransjr 17-08-09 16:22

ontplofte batterij
 
ik heb vorig jaar een i phone uit italie over laten komen,na 3 maanden tevreden gebruik had ik alleen nog een wit scherm.
Ben naar pdaparts in breda gegaan om te kijken wat er mee aan de hand was,conclussie daar was een batterij die ongeveer 4x zo dik was geworden en vervolgens alles wat in de telefoon zit kapot gedrukt heeft.
Op hun advies heb ik door een italiaanse familie de telefoon op laten halen door de AppleCare Service.Er zijn een paar maanden verstreken,maar ik kreeg mijn telefoon terug gestuurd met de vermelding dat dit niet onder de garantie valt. maar dan wel zo; telefoon was met geweld open gebroken bij het oplaad gedeelte(de lader past er door het geforceerde metaal met geen mogelijkheid meer in) en de batterij ontbreekt.
Ik heb geprobeerd met Apple te bellen,ben bij een apple store geweest en word overal netjes te woord gestaan. maar er is niemand die me kan helpen.
heeft een van jullie hier ervaring mee? Voel me aardig genaaid namelijk.

evmw 17-08-09 16:56

Dus als ik het goed begrijp heeft pdaparts dus simpelweg de iPhone slordig opengemaakt, de accu verwijderd en het probleem vervolgens op die manier van zich afgeschoven?

fransjr 17-08-09 17:20

Nee,AppleCare service

evmw 17-08-09 17:22

Dan is het wel heeeel raar. Jammer dat het AppleCare in Italie is, dan heb je denk ik niet veel kans om hier nog wat van te maken (anders had rechtsbijstand of iets dergelijks nog geregeld kunnen worden namelijk).

fransjr 17-08-09 17:32

vind ik ook. top service,maar niet heus.
Geloof wel dat ik van geluk mag spreken dat niet heel mijn huis afgefikt is. Als je alle verhalen op internet moet geloven.

Snurpy 17-08-09 18:40

Je hebt toch wereldwijde garantie bij Apple? Ik zou eens uitzoeken of dat ook bij de iPhones geld miss valt er nog doen bij een APR.

-Edit-
Geld dus niet voor iPhones. Punt 3 onder Reparaties
Citaat:

3. Kan ik service krijgen voor mijn iPhone buiten het land van aanschaf?
Nee, u kunt alleen service krijgen voor in aanmerking gekomen reparaties in het land waar uw iPhone oorspronkelijk is gekocht.

http://www.apple.com/nl/support/ipho...e/faq/#repair1


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:23.