iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   3gs met 23% batt. sluit zelf af en gaat niet aan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/42157-3gs-23-batt-sluit-zelf-gaat-niet.html)

coelho 21-08-09 16:24

3gs met 23% batt. sluit zelf af en gaat niet aan
 
Mijn 3gs sloot net met 23% batterij spontaan af en start nu niet meer op. Aan de oplader lijkt het alsof de batterij leeg is (slechts een dun rood lijntje) maar zelfs na een half uur is daar niks bij gekomen. De telefoon is gejailbreakt (jailgebroken), heb er de laatste week niks nieuws bij gezet en zat alleen in safari toen hij afsloot. Heb vanochtend wel een autolader gebruikt voor het eerst, maar dat lijkt me ook de oorzaak niet.

Ik heb de bovenste knop met de onderste tegelijk ingedrukt, maar ipv een reset, gaat de batterij weg en wordt het scherm zwart. Wordt het tijd om de klantenservice te gaan bellen, of zien jullie nog mogelijkheden? En hoe reageren ze bij TMobile op een jailbreak?

dank alvast.

coelho 21-08-09 17:06

Mijn telefoon hing al een uur aan de oplader zonder effect en zonder dat het batterijicoontje vol liep, hoor ik ineens PLING en hij start weer op... Batterij is 12% vol en laadt nu in een normaal tempo. Vreemd....

Ik begin me nu af te vragen of de autolader die ik vanochtend voor het eerst geprobeerd heb, wellicht alleen het percentage vulling omhoog geholpen heeft en niet de daadwerkelijke batterijcapaciteit. Is dat mogelijk?? Een andere verklaring heb ik niet voor 23% naar 12% aan de oplader.

pspklant 21-08-09 22:44

Ja heb ik ook al voorgehad met m'n 3gs, khad 10 procent en inneens weg... Dan een halfuur aan de auto-opladern en nog altijd niets... Heb het dan opgegeven, en thuis in de stekker gestoken en toen ging hij:d.

Raar!!

Greetz!

iMario 21-08-09 23:21

Heb ik ook gehad. Je moet gewoon even geduld hebben, na een tijdje begint hij wel op te laden. En zorg ook even dat je hem 1 á 2 keer hellemaal leeg laat lopen en hem dan oplaad ZONDER te gebruiken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:45.