home button werkt niet meer

home button werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, De homebutton van mijn iPhone reageerd (bijna) niet meer. Meestal moet ik er 50 keer op drukken voordat hij het doet. Het probleem is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 March 2008, 12:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Unhappy Help, Homebutton werkt niet meer!

Hallo,

De homebutton van mijn iPhone reageerd (bijna) niet meer. Meestal moet ik er 50 keer op drukken voordat hij het doet.
Het probleem is alleen, ik heb hem gejailbreakt dus als ik hem zo opstuur voor garantie gaan ze moeilijk doen of niet?
Ik heb hem gekocht bij GSMTrack, heeft iemand ervaringen met garantie via deze webshop?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 March 2008, 13:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Als je het softwarematig hebt geunlocked/jailbreaked, dan kan je het zeer waarschijnlijk restoren via iTunes en terugsturen. Zij kunnen er in principe niet achter komen of jij er softwarematig wat aan hebt veranderd (aangezien het weer helemaal terug is naar factorysettings).

Heb je sowieso al een restore geprobeerd? Misschien dat dat helpt met je probleem.
  #3  
Oud 9 March 2008, 13:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Standaard

nee, ik heb nog niet gerestored. Maar dat gaat me ook niet helpen. Het is echt hardwarematig, ik denk dat het komt omdat ik hem met een vochtig doekje heb schoongemaakt. Het knopje om het geluid aan of uit te zetten zit ook vast. Er is geen beweging meer in te krijgen.

Maar wanneer ik hem restore heb ik toch nogsteeds een aangepaste(unlockte) baseband? Dat kunnen ze toch ook zien?
  #4  
Oud 9 March 2008, 22:56
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik heb hier een iphone liggen waarvan de homebutton ook nie meer werktte, heb er een nieuwe in gestoken en probleem was opgelost
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #5  
Oud 9 March 2008, 23:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Standaard

ik wil hem gewoon wegsturen voor garantie. Maar als ze zien dat ik hem gejailbreaked heb gaan ze misschien moeilijk doen.

dus hoe moet ik hem restoren zodat het niet te zien is dat hij ooit gejailbreakt is geweest?

Laatst gewijzigd door EdoubleDee; 13 March 2008 om 01:07.
  #6  
Oud 9 March 2008, 23:21
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

gewoon even GSMtrack bellen denk ik en het probleem melden ?
Want dit is toch een Nederlands bedrijf ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #7  
Oud 9 March 2008, 23:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EdoubleDee Bekijk bericht
ik wil hem gewoon wegsturen voor garantie.

Maar hoe moet ik hem restoren zodat het niet te zien is dat hij ooit gejailbreakt is geweest?
Baseband virginize doen, of upgraden naar 114 als da nog nie gebeurd is, dan heb je een nieuwe baseband steken.
  #8  
Oud 13 March 2008, 01:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Standaard

Ik heb van alles geprobeerd, maar ik kan nergens een methode vinden die kan activeren zonder te jailbreaken. Weet iemand er een? Het liefst voor firmware 1.1.1.
  #9  
Oud 13 March 2008, 17:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

waarom activeren zonder jailbreak? de apptapp installer heb je toch nodig om allerlei te installeren.
Doe gewoon met te beginnen in DFU-modus een restore, zodat hij diep gerestored is en stuur em trug in RMA.
  #10  
Oud 16 August 2009, 11:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Locatie: Zaventem - Belgie
Berichten: 11
Question Home button kapot - workaround ?

Ik ben in Frankrijk op vakantie en zonder enige aanleiding (allez, dat denk ik toch), laat mijn Home Knop het afweten. Met als gevolg dat ik enkel maar naar het Springboard kan gaan door telkens de iphone uit te zetten.

Vervelend, want ik gebruik hem hier voor alles en nog wat, navigatie, emails, internet, muziek, etc.

Ik zal hem waarschijnlijk voor reparatie moeten binnenbrengen, maar kent er iemand een workaround of een applicatie waarmee ik dit probleem voorlopig kan omzeilen?

Het gaat over een 3G 8MB - OS 3.01 zonder jailbreak.

Alvast bedankt voor nuttige tips.
  #11  
Oud 16 August 2009, 13:28
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Eerst proberen te herstellen in iTunes.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #12  
Oud 16 August 2009, 13:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Locatie: Zaventem - Belgie
Berichten: 11
Standaard

Dat zou ik graag doen, maar ik heb portable met iTunes niet bij me in Frankrijk. Ik kan wel via de Wi-Fi in het hotel aan de Appstore, Internet,...
  #13  
Oud 20 August 2009, 22:52
I Stig I's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 42
Standaard Home-Button Splinternieuwe 3G S

Vandaag ben ik mijn 3G S 16 GB wit gaan halen. Ik sluit hem aan op de computer en heb hem geactiveerd. Ik wil een beetje de Iphone gaan verkennen en de Home Buttong doet het gewoon NIET. Ik zou totaal niet weten aan wat dit ligt want hij is gewoon splinternieuw. Weet iemand toevallig waar het aan zou kunnen liggen? Of moet ik hem morgen gewoon binnenbrengen.

Laatst gewijzigd door I Stig I; 20 August 2009 om 23:22.
  #14  
Oud 20 August 2009, 22:58
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Zit het plasticje er nog omheen???? Heb het eerder meegemaakt met iemand hier.....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #15  
Oud 20 August 2009, 23:22
I Stig I's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Zit het plasticje er nog omheen???? Heb het eerder meegemaakt met iemand hier.....
Nee, dat was er al als eerste af
  #16  
Oud 20 August 2009, 23:27
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Gewoon teruggaan
  #17  
Oud 20 August 2009, 23:28
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Idd, als hij echt niets doet, gewoon terug brengen....
  #18  
Oud 20 August 2009, 23:36
I Stig I's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 42
Standaard

Ik heb hem van een Apple Premium Reseller. Zou ik een nieuwe krijgen of zou ie al meteen binnengaan voor reparatie?
  #19  
Oud 20 August 2009, 23:39
raymee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Locatie: Lelystad
Berichten: 46
Standaard

Je hebt hem vandaag gehaald! Ik zou een nieuwe eisen! Niks opsturen zeg! Als het nou na een paar weken was..... snappie!
Inpakken die handel en ermee terug....
__________________
An Apple a day, keeps the doctor away...
But if the doctor is cute, f**k the fruit...
  #20  
Oud 20 August 2009, 23:40
I Stig I's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymee Bekijk bericht
Je hebt hem vandaag gehaald! Ik zou een nieuwe eisen! Niks opsturen zeg! Als het nou na een paar weken was..... snappie!
Inpakken die handel en ermee terug....
Jah, dat zij men vader ook al, we gaan gewoon een nieuwe eisen. Ik hoop dat ze het doen, want ik heb egt geen zin om weken te wachten.
Reageren

Labels
home, homebutton, kapot, knop, stembediening, workaround


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Home button werkt niet, itunes vind iphone niet keesdr iTunes 2 7 February 2011 20:41
iPad home button werkt stroef Harrypotter iPad algemeen 0 13 October 2010 19:29
Home button werkt niet meer! en battery is leeg maar geeft een stekker en bliksem aan ryansch iPhone algemeen 2 7 September 2010 01:08
Home button werkt niet meer SaCreficed iPhone algemeen 5 23 May 2010 02:39
Home button werkt niet tijdens opladen bertbrutus iPhone algemeen 1 19 March 2010 16:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:34.