iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3g valt uit. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/42549-iphone-3g-valt.html)

Vanz 27-08-09 16:54

Iphone 3g valt uit.
 
Hoi

Ik heb een iphone 3g. IK heb er de laatste weken wat problemen mee gehad. Zo valt mijn iphone uit. Zodra hij uitvalt is het niet meer mogelijk om hem aan te krijgen via de aan/uit knop.
Wel gaat de iphone aan als ik hem op de stroom zet. Echter is dan de tijd en datum wel gereset. Als ik hem op die manier een "opkikker" geef en daarna weer van de stroom af haal blijft hij misschien een half uur aan en dan valt hij weer uit.

Wat me ook opviel is dat zodra hij weer aan is en ik hem van de stroom af haal dan is het nog wel meteen mogelijk om hem aan en uit te schakelen. Als ik langer wacht, b.v. weer dat half uur, dan werkt het niet meer..

Data gegevens blijven wel gewoon bewaard!

Ondertussen is de accu en de docking unit vernieuwd. Ook is er een software restore gedaan. Ik heb zelf eigenlijk niks aparts qua software draaien. Eigenlijk alleen maar de software van apple zelf. Heb verder ook niks gejailbreakt ofzo. Heb alleen de tethering functie draaien en een paar apps.. Meer niet..

Heeft iemand enig idee wat ik nog zou kunnen proberen/nakijken?

dorienb 06-09-09 22:58

Ik vraag me af of je inmiddels al een oplossing voor het probleem hebt gevonden, ik zit namelijk met precies hetzelfde probleem!

Ik denk zelf dat het met de accu te maken heeft omdat hij de laatste week al wat warm werd bij intensief gebruik.

Iemand een oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:16.