iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bestanden deleten op je iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/4314-bestanden-deleten-op-iphone.html)

b-boy 30-12-07 15:43

Bestanden deleten op je iphone
 
beste,

via de zoekfunctie en wiki ben ik aan het rondneuzen geweest maar niets gevonden. mocht ik er over hebben gekeken mijn excuses voor het starten van deze topic.

ik heb een iphone 8GB US FW 1.1.2 (BL 3.9) en werk op mac os x.

ik ben er eindelijk in geslaagd om via fugu mijn eigen samengestelde summerboard themas op mijn iphone te zetten. tot daar alles normaal.

daar ik nu in mijn smb prefs nu een hele lange lijst heb staan, dacht ik de overbodige terug te deleten via fugu. maar dit lukte me niet want ik krijg dan altijd een error boodschap. als ik in var/root/summerboard/themes/ op de bewuste file klik en dan verwijderen selecteer krijg ik -> Couldn't remove directory: No such file or directory

toen ik ook op fugu door mijn iphone aan het grasduinen was vond ik ook nog mappen met restanten die ik in de tijd geleden via installer geinstalleerd had en waar ik ook een uninstall van had uitgevoerd. dit laat dus restjes achter op je iphone.

moet ik iets speciaal doen qua permissies of zo om de folders die ik er zelf heb opgezet te deleten ? wat doe je me de restjes van progs. die je via installer geuninstalled hebt ?

alvast bedankt voor de hulp

b.

Michael 30-12-07 16:08

Cyberduck gaan gebruiken. Daar zal het wel mee lukken.

b-boy 30-12-07 18:59

perfect daar lukt het inderdaad mee.

bedankt !


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:23.