iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Slechte bereik na herstel (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/45315-slechte-bereik-na-herstel.html)

Barzi 08-10-09 11:39

Slechte bereik na herstel
 
Laatst heb ik mijn iPhone 3G 8GB even gehersteld zodat ik weer een schone iPhone had. Daarna gejailbreaked en geunlocked en dat ging allemaal prima.

Ik heb nu echter last van slechte ontvangst. Soms is het gewoon goed, soms 1 streepje en soms helemaal geen service. Ik heb geen idee waar het aan ligt (of het hardwarematig is of softwarematig).

Weet 1 van jullie misschien een oplossing? Ik gebruik de iPhone met een Vodafone kaartje.

Ik draai versie 3.0.

evmw 08-10-09 11:44

Als je een restore hebt gedaan en vervolgens geen backup hebt teruggezet is een software probleem eigenlijk uitgesloten. Probleem zal dan in je SIM, iPhone hardware of bij de telecom provider (danwel gsm masten) moeten zitten.

Barzi 08-10-09 11:53

Oke, maar het kan niet zijn dat er een fout in het herstellen van de iPhone is gebeurd? En hoe zou het ineens aan de iPhone hardware kunnen liggen?

evmw 08-10-09 12:13

Je kan uiteraard nog een herstel proberen, maar je mag er van uit gaan dat tijdens het restoren checks plaatsvinden die checken of alles goed gaat.

Hoe het aan de iPhone hardware kan liggen is natuurlijk alleen maar gokken. In geval van een update van de firmware (dus indien je een versie omhoog bent gegaan) is het wellicht een compatibility issue met je SIM.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:21.