HELP!!! Iphone steeds in recovery mode

HELP!!! Iphone steeds in recovery mode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vorige week een iPhone 3g gekocht. En die was helaas gewoon via itunes naar 3.1 geupdate, maar nu heb ik hem thuis en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 October 2009, 18:35
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 37
Exclamation HELP!!! Iphone steeds in recovery mode

Ik heb vorige week een iPhone 3g gekocht.
En die was helaas gewoon via itunes naar 3.1 geupdate,
maar nu heb ik hem thuis en als ik hem aan mijn iMac aansluit
dan geeft hij aan dat de iPhone is aangetroffen in herstelmodus.
Als mijn iPhone nu via iTunes update naar filmware 3.1.2
gaat hij dan naar emergency call, of kan ik mijn iPhone dan gewoon
gebruiken?

Ik weet dat ik mijn unlock al kwijt ben. (voorlopig hoop ik)

groeten Luc

Laatst gewijzigd door lucnijhuis92; 12 October 2009 om 07:24.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2009, 09:00
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je moet hem activeren (of jailbreaken) als je een restore doet.
  #3  
Oud 12 October 2009, 16:50
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 37
Standaard

Beste Evmw,

En hoe activeer ik hem dan als ik al op 3.1 zit?
  #4  
Oud 12 October 2009, 16:55
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Indien je een custom firmware met 3.1 hebt gerestored, dan kun je gewoon jailbreaken op de '3.0 manier'.

Indien je de originele Apple firmware 3.1 hebt gerestored, en je hebt niet de juiste SIM (in verband met simlock op je toestel) dan heb je even 'pech'. Maarrrr.... heb je bootloader 5.8 op je iPhone dan kun je downgraden naar 3.0.

Verder, mocht er bijvoorbeeld een T-Mobile lock op zitten dan leen je ergens even een T-Mobile sim of koop je een prepaid kaartje van EUR 10 om even te activeren (al kun je dan vervolgens nog niet bellen, maar dan heb je iig een iPod Touch).
  #5  
Oud 12 October 2009, 17:37
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 37
Standaard

het is mij zojuist gelukt om de iPhone te activeren met een t-mobile sim.
kan ik mijn iPhone nu nog jailbreaken met Blackra1n?
  #6  
Oud 12 October 2009, 17:40
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja dat is mogelijk.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 12 October 2009, 18:17
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 37
Standaard

maar als ik mijn iPhone toch kan jailbreaken dan kan ik toch ook via Cydia
de Baseband downgraden waardoor ik hem met 3.0 weer kan unlocken?
  #8  
Oud 12 October 2009, 18:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Downgraden van de baseband kan zoals eerder aangegeven als je bootloader 5.8 op je iPhone hebt, dus dat is een kwestie van geluk of dat mogelijk is.
  #9  
Oud 13 October 2009, 18:15
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 37
Standaard

Helaas heb ik bootloader 5.09, nu nog wachten voor een unlock :-S

Laatst gewijzigd door lucnijhuis92; 14 October 2009 om 16:06.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet in recovery mode / dfu mode komen Boktor2 iPhone algemeen 6 30 July 2010 01:02
iPhone 2.1 in recovery mode Sisimui Archief 4 30 September 2008 21:07
van recovery mode naar normal mode zonder upgrade/restore phoneI iPhone algemeen 2 10 August 2008 18:36
iphone recovery mode boots iPhone algemeen 11 24 July 2008 11:00
HELP!! iphone in recovery mode marcovw1 Archief 2 17 May 2008 08:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:12.