iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Antenna Booster Generatie X™ kan dat? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/45724-antenna-booster-generatie-x.html)

stefonline 13-10-09 11:13

Antenna Booster Generatie X™ kan dat?
 
Via de voorpagina van iphoneclub zag ik een ad van Antenna Booster Generatie X™en toch wel een beetje nieuwsgierig klikte ik op de link Antenna Booster Geneneratie X™ - GSM/2G/3G Antennesignaal versterker voor slechts enkele euro's en met enige verbazing heb ikde site even bekeken.

Wie heeft hier ervaring mee of kan mij precies uitleggen hoe dit werkt? Iets in mij zegt dat dit klinklare onzin is(zie de instructie foto's voor de iphone) en buitendat om je iphone hiervoor open te breken en er 2 stickers in te plakken gaat me ook wat ver.

graag jullie mening

Stef

Whacko 13-10-09 11:53

Dat deze stickers werken is nooit echt bewezen. Ze zullen eerder storen. Ik heb een tijdje bij een GSM reparatie bedrijf gewerkt, we kregen de instructie om dit soort dingen te verwijderen als we ze tegen kwamen. We moesten dan ook een brief bij voegen waarin werd uitgelegd dat deze dingen niet werken. Als mensen klaagden over slechte ontvangst, vervingen we de antenne, wat het enige is wat je echt kunt doen.

stefonline 13-10-09 11:55

vanwege mijn (zeer ver) zendamateur verleden.... kon ik deze stickers ook al niet plaatsen.

Janhopma 10-09-10 15:54

Antenne booster / GSM antenne booster / Signaal versterker
 
Er zijn diverse antenne boosters voor het versterken van het signaal / bereik van je mobiele telefoon. De beste en nieuwste GSM antenna booster is de:
ANTENNA BOOSTER GENERATIE X GOLD
Ik heb 2 antenne boosters X gold gekocht voor slechts 2,50 (normaal worden ze verkocht tussen de 5,- en 30,- euro.)
1 voor mijn Iphone 4 en 1 voor mijn Nokia N97.
De Iphone 4 krijgt 2 signaal streepjes voor ontvangst extra als ik in de kelder sta en de N97 1 streepje.
Het werkt dus echt.

Gadgetphones 15-09-10 10:27

Bij ons is de Antenna Booster Geneneratie X™ GRATIS te bestellen via onze webshop.
Gadgetphones.nl

De antenne signaal versterker werkt op de meeste telefoons met een kunststof deksel.
Het is niet zo dat als je totaal geen signaal hebt bv. in de kelder dat je met een antenne booster 3 of 4 signaal streepjes erbij krijgt. De antenne booster is eigenlijk meer voor mensen die op een bepaalde plaats in huis of op het werk slecht ontvangst hebben waardoor de verbinding nog wel eens wordt verbroken, als je dan een antenne booster gebruikt helpt dit wel degelijk in de meeste gevallen. Ik zelf heb 2 signaal versterkende plaatjes naast elkaar geplakt (hier moet je wel ruimte voor hebben) en dat werkt dan nog net iets beter.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:58.