iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone doet erg raar!!??? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/45732-iphone-doet-erg-raar.html)

Kjelt 13-10-09 12:23

Iphone doet erg raar!!???
 
Hallo,

Mijn iphone is al geruime tijd kapot. De klachten zijn erg raar. Het scherm schoot opeens helemaal wit (4 maanden terug) Ik kon hem daarna nog een paar keer opstarten maar kreeg vreemde kleuren te zien en wederom weer een wit scherm. Naar tmobile toegestuurd, maar die vertelde mij dat waterschade de klachten veroorzaakte, hij is naar mijn weten nooit in contact gekomen met water, dus dit viel niet onder de garantie
Ik kreeg de iphone weer terug en niks meer mee gedaan. Ik kreeg hem helemaal niet meer aan (reageerde op helemaal niks).

Opgestuurd naar iphone ipod-service hem vier keer terug gekregen maar de klachten bleven.

Nu heb ik hem weer twee maanden terug en doet hij erg raar, steeds na ongeveer twee weken schiett hij aan, en komt het legen batterij logo in beeld te staan. Natuurlijk weer aan het stroom gedaan, maar als hij dan weer helemaal opgeladen is schiet hij weer uit. Dit gaat nu al een tijdje zo door (om de week a twee weken). Het lijkt dus dat hij wel gewoon aanstaat want de batterij loopt langzaam leeg. Het witte scherm is ook niet meer terug gekomen.

Tis allemaal erg raar.
Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat er aan de hand is??
Mvg

kjelt


evmw 13-10-09 12:50

Enig idee welke reparatie door ipod-service is uitgevoerd die 4 keer?

Kjelt 13-10-09 13:18

Het scherm is een paar keer vervangen, de laatste keer weet ik niet precies wat er gedaan is.

evmw 13-10-09 13:44

Beetje gokken wat het probleem is, maar zal waarschijnlijk toch iets met het logic board zijn. Ik denk dat er wat schade zit bij de connectie naar het LCD (display) toe waardoor de verbinding niet goed is (of niet altijd goed) en dat zorgt voor een wit display.

Kjelt 13-10-09 14:22

okey, dus je bedoelt dat het scherm geen goede connectie heeft met het "moederboard", dit kan omdat dan de batterij gewoon leeg loopt, maar vind het vreemd dat hij alleen aangaat als de batterij bijna helemaal op is. En vind het ook raar dat als het scherm gewoon helemaal zwart is , de rest van de telefoon ook niks doet (bijvoorbeeld het knopje aan de zijkant, je voelt de telefoon niet trillen als je deze heen en weer beweegt).

Wat ik er bij was vergeten te zeggen is dat als hij het weer is doet, ik de telefoon op stanby zet hij wel gewoon een aantal dagen het blijft doen.

evmw 13-10-09 14:42

Aha op die manier, dan is het probleem wel opvallend. Lijkt me zeer ernstig, kan ook eigenlijk alleen het logic board dan nog betreffen. Ik neem aan dat je al een restore van de firmware hebt geprobeerd?

Kjelt 13-10-09 15:04

ja geprobeerd, een week geleden toen hij het weer even deed, hij echt bijna klaar met updaten, en toen viel hij wederom weer uit. Volgens mij is de gehele OS er nu ook van verwijderd. Gisteren deed hij het weer even en hij liet alleen het scherm zien , die je te zien krijgt als je hem net nieuwe uit de doos haalt (met het kabeltje en itunes logo)

evmw 13-10-09 15:17

Klinkt allemaal wat bizar en kan eigenlijk van alles zijn, tot accu's aan toe. Er valt eigenlijk weinig zinnigs over te zeggen.

Kjelt 13-10-09 15:20

ja was er al bang voor.. tis volgens mij echt maandagochtend productie geweest.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:53.